Uhapšena dvojica pomagača Fatona Hajrizija! Evo za šta se sumnjiče
Foto: Kurir

dolijali

Uhapšena dvojica pomagača Fatona Hajrizija! Evo za šta se sumnjiče

Prema izvoru ovog portala, uhapšeni su Endrit B. i Florjan G. iz Srbice

Objavljeno: 22:47h

Kosovska policija uhapsila je dve osobe iz Srbice za koje se sumnja da su pomagale Fatonu Hajriziju u bekstvu iz zatvora, piše Periskopi.

Prema izvoru ovog portala, uhapšeni su Endrit B. i Florjan G. iz Srbice.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su juče Fatona Hajrizija u okolini Loznice nakon što je ubio jednog, a ranio drugo policajca granične policije.

1 / 4 Foto: Kurir

Policajac Nikola Krsmanović, kojeg je u sredu uveče u Lipničkom Šoru Haziri ubio sahranjen je danas na groblju u Jarebicama.

U Loznici je danas proglašen Dan žalosti, a u Domu kulture večeras je održana komemoracija, preneo je RTS.

Podsećamo, Albanac Faton Hajrizi, osumnjičen za ubistvo policajaca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) ubijen je juče u okolini Loznice.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca Faton Hajrizi.

Hajrizi je pokušao je da pobegne prema Banji Koviljači, ali u tome nije uspeo, pa se sakrio u napušteni fabrički kompleks, gde se godinama kriju migranti iz Preševa, koji čekaju "vezu" za beg preko Drine.

Bonus video:

02:35

KURIR NA LICU MESTA LIKVIDACIJE FATONA HAJRIZIJA! Uživo u programu: Porodica Krsmanović u ŠOKU, Hajrizi prvi otvorio vatru

(Espreso / Kosovo online / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.