Uhapšena i majka dečaka! Očuh mu pržio ruke na ringli, policija privela i nju, evo za šta se sumnjiči
Policija, Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

užas

Uhapšena i majka dečaka! Očuh mu pržio ruke na ringli, policija privela i nju, evo za šta se sumnjiči

Osumnjičena će sutra biti saslušana.

Objavljeno:

Majka petogodišnjaka kog je, kako se sumnja, otac tukao i zlostavljao na Čukarici, uhapšena je zbog sumnje da je učinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, kao i zbog krivičnog dela kršenje porodičnih obaveza.

- Po nalogu javnog tužioca Drugog OJT u Beogradu, danas je od strane PS Čukarica određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenoj A. I., majke maloletnog Đ. N., kojoj se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i krivičnog dela Kršenje porodičnih obaveza. S obzirom da shodno do sada utvrđenom činjeničnom stanju postoje osnovi sumnje da je grubo zanemarivala dužnost zbrinjavanja maloletnog oštećenog i da je kršenjem zakonom utvrđenih porodičnih obaveza ostavila u teškom stanju sina, koji nije u stanju da se sam o sebi stara, a zbog čega je i nastupilo teško narušavanje njegovog zdravlja - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičena će sutra biti saslušana.

Podsećamo, vanbračni suprug uhapšene A. I., tukao je i zlostavljao njenog petogodišnjeg sina. Dečak je sav u podlivima i modricama primljen u bolnicu gde je i zadržan.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.