"Ja sam u policiji u Nemačkoj, obavestio sam ih da su mi ukradeni dokumenti": Oglasio se Artan Hajrizi! (VIDEO)
Artan Hajrizi i njegov brat, Foto: Printscreen/Kurir, MUP, Printscreen/youtube, Tamara Trajković

novi obrti

"Ja sam u policiji u Nemačkoj, obavestio sam ih da su mi ukradeni dokumenti": Oglasio se Artan Hajrizi! (VIDEO)

Artan Hajrizi, koji je tražen od strane srpskih vlasti zbog ubistva srpskog policajca, izjavio je da je njegov brat Faton Hajrizi boravio kod njega i da mu je uzeo dokumente

Objavljeno: 13:27h

On je za Dukagjini izjavio da se nalazi u Nemačkoj i tvrdi da su mu dokumenti ukradeni.

"Ja sam u policiji u Nemačkoj u Hanoveru, obavestio sam ih da su mi ukradeni dokumenti", rekao je Artan Hajrizi za Dukagjini.

Artan Hajrizi, koji je tražen od strane srpskih vlasti zbog ubistva srpskog policajca, izjavio je da je njegov brat Faton Hajrizi boravio kod njega i da mu je uzeo dokumente.

"U dokumenta su mi uzeli jer sam ih ostavio na stolu u hodniku sa ključevima, sve je radio moj brat", rekao je on.

Faton je inače ozloglašeni kriminalac. Osuđen je za ubistvo ruskog vojnika, pripadnika Kfora, pre dve decenije kod Drenice. On je čak devet puta bežao iz zatvora, a oglasio se i na društvenim mrežama posle poslednjeg bekstva.

- Ja sam Faton Hajrizi, koji je iz redova OVK otišao u rat kao 14-godišnjak. Ja sam Faton Hajrizi koji je delovao na severu 2006-2007 za dobrobit ove zemlje. Nije normalno, držali su me u zatvoru 23 godine, danas imam 40 godina - žalio se on na TikToku.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale tzv. kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

Potraga za ubicom je u toku, ona je proširena daleko van lozničkog kraja, čak i na Republiku Srpsku.

Nakon noćašnjeg ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) policija intenzivno traga za pucačem. Vozač "mercedesa" tutinskih registarskih tablica iz koga je pucano je uhapšen.

Bonus video:

00:08

U Loznici je podignut najviši stepen bezbednost

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.