Očekuje se provera saučesnika osumnjičenog za ubistvo srpskog policajca
Policijska traka, Foto: Tamara Trajković

u toku potraga

Očekuje se provera saučesnika osumnjičenog za ubistvo srpskog policajca

Sa Albancem u vozilu je bio još jedan muškarac koji je uhapšen. U pitanju je Srbin iz Tutina i od njega se očekuje da da korisne informacije za istragu

Objavljeno: 13:19h

Jedna od pretpostavki je da je Albanac, koji je u Loznici ubio policajca i ranio njegovog kolegu, nosio veliku količinu novca koji potiče iz kriminalne delatnosti i koji je najverovatnije bio namenjen kriminalnim aktivnostima, poput kupovine heroina, kaže izvor "Blica".

Podsetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika granične policije u Loznici, sinoć je došlo do krvavog obračuna, gde je ubijen policajac Nikola Krsmanović- (34).

Sa njim u vozilu je bio još jedan muškarac koji je uhapšen. Kako "Blic" saznaje, u pitanju je Srbin iz Tutina i od njega se očekuje da da korisne informacije za istragu.

Policajac upucan u glavu

Kako se saznaje, policajac Krsmanović je ubijen hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Loznici, a kako je za "Blic" rečeno njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

Bonus video:

07:01

ZA UBICU IZ LOZNICE NE SME DA BUDE MILOSTI! Blažo Marković za Kurir: Bilo bi dobro da ga uhvatimo živog ZBOG OVOGA

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.