Porodica i prijatelji neutešni: Poslednje zbogom poginuloj studentkinji (23) iz Knjaževca, grad u suzama (FOTO)
Natalija, Foto: Printscreen Instagram

TUGA

Porodica i prijatelji neutešni: Poslednje zbogom poginuloj studentkinji (23) iz Knjaževca, grad u suzama (FOTO)

Pijatelji se opraštaju od poginule studentkinje medicine iz Knjaževca

Objavljeno:

Prijatelji studentkinje medicine N.R. (23), ćerke poznatih advokata iz Knjaževca koja je poginula za vikend u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Pirot-Knjaževac, opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

Kako smo ranije preneli, nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje oko 4.30 sati kada je automobil "pežo 206" kojim je upravljao njen maloletni prijatelj T. M. (17) sudario sa "fordom" koji je vozio F. M. (22) i to pod zabranom upravljanja motornim vozilom. Dosadašnja istraga utvrdila je da je maloletni vozač bio pod dejstvom alkohola i njemu je izmereno 1,16 promila alkohola u krvi, dok je vozač "forda" takođe, bio pod dejstvom alkohola i on je naduvao 1,69 promila alkohola. N.R. je bila na mestu suvozača u "pežoou" i od zadobijenih povreda je preminula.

- Volim te devojčice mala. Naco moja - napisala je jedna devojka na društvenoj mreži Instagram uz objavljenu zajedničku fotografiju na kojoj se gledaju. Takođe, od studenkinje medicine oprostili su se i plesne grupe čiji je bila član.

- U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginula je Natalija R. Počivaj u miru. Natalija je bila uspešan plesač i trener. Svaki umetnik koji je ikada kročio zemljom vas je barem jednom nasmejao, zabavljao, činio da na trenutak zaboravite realnost. U tome je moć svih plesača. Kao neko, ko se godinama temeljno bavi decom u svim sferama znam koliko je ovo prestrašno za njihove drugare, trenere, poznavaoce... Porodici neizbrisiva rana. Trebalo bi udružiti plesače Niša i Knjaževca i odati počast Nataliji. Hvala ti za svaki pokret - piše u objavi na kojoj se može videti i fotografija nasmejane Natalije koja pozira sa peharom i diplomom iz plesa.

Natalija Radančić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, mladić T. M. u čijem automobilu je bila studentkinja medicine imao je probnu vozačku dozvolu, a nakon jezivog sudara on je pobegao sa mesta nesreće. Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigli na mesto udesa, ali su vatrogasci morali da seku vozilo kako bi izvukli Natalijino telo. Devojka je na večni počinak ispraćena juče u prisustvu porodice, prijatelja i velikog broja građana.

Natalija Radančić
foto: Printscreen/Instagram

Natalijana sestra nakon nesreće uspela je da skupi snage i medijima je ispričala gde je te večeri bila njena sestra, kao i kako je došlo do same nesreće.

- Natalija je to veče trebala da sa T. M. ode po jednog druga, koji je odvezao kola od prijateljice. To veče smo bile zajedno u gradu, ali sam ja ranije otišla kući. Kada se desila nesreća, taj mladić je pobegao, a moju sestru je pokušao da izvuče njen drug, ali nije mogao pošto su joj noge bile zaglavljene. Ona je sa njim čak i pričala - rekla je Teodora, starija sestra stradale Natalije i dodala da je njena sestra proputovala ceo svet.

- Odmalena je htela da studira medicinu. Trenirala je hip-hop u Knjaževcu, a kasnije je i u Nišu bila trener. Istovremeno je igrala i fudbal. Mnogo je volela pse, a kupili smo joj ga 17. maja za njen 23. rođendan. Poginula je baš na Dan lekara, 14. jula. Sutra je trebala da ide na more u Tursku sa drugaricama.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.