Završena obdukcija bračnog para iz Majdanpeka: Ubijeni na identičan način, tuga!
Foto: Društvene mreže

poznati detalji

Završena obdukcija bračnog para iz Majdanpeka: Ubijeni na identičan način, tuga!

Obdukcija utvrdila da je komšija izrešetao komšije sa po 3 hica

Objavljeno: 15:42h

Obdukcija bračnog para Rumene i Radeta Jovanovića iz sela Topolnice kod Majdanpeka, koje je u ponedeljak ubio komšija Petar P. (89), završena je kasno juče, saznaje Kurir.

- Odmah nakon obdukcije, tela su predate porodici. Petar ih je ubio hicima iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu. Nezvanično, iz tela oboje pokojnika obducenti su izvadili po tri patrone. Znači, ubica je u oboje ispalio po tri hica, odnosno patrone punjene kuglicama. To nisu obični meci, već patrone za veću divljač. Naime, patrone nakon ulaska u telo eksplodiraju i kuglice se raspršte po unutrašnjim organima. I kod Rumene i kod Radeta su skoro razneta i pluća i srce. Kod Rumene je raznet deo lica, oko nosa – saznaje Kurir nezvanično od nadležnih.

Da podsetimo, u ponedeljak oko 17,30 neko je telefonom prijavio da je čuo pucnje. Sve dok ubica nije likvidiran nije se moglo prići mestu ubistva, tako da je ubijeni bračni par bio na traktoru više od pet sati.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir

- Ubijeni bračni par i njihov ubica biće sahranjeni na istom seoskom groblju. Rumena I Rade danas u 16 sati, a njihov ubica čim mu treći sin, koji živi u inostranstvu dođe u Srbiju, najverovatnije sutra ili prekosutra.

Bonus video:

01:49

SVE UČESTALIJE NESREĆE U RUDNICIMA: Otkrivamo zašto dolazi do najgorih scenarija pod zemljom (KURIR TELEVIZIJA)KURIR

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.