Sin zatekao mrtvog oca u krevetu, plašio se da uđe u prostoriju: Novi detalji užasa u Novom Sadu
Policija/Ilustracija, Foto: Tamara Trajković

horor

Sin zatekao mrtvog oca u krevetu, plašio se da uđe u prostoriju: Novi detalji užasa u Novom Sadu

Telo nesrećnog Z.B. je preneto na sudsku medicinu radi obdukcije

Objavljeno: 23:55h

Kako Telegraf.rs saznaje iz izvora dobro upoznatog sa istragom, tragični događaj koji se dogodio jutros u Solunskoj ulici na Detelinari u Novom Sadu, prijavio je G. B, sin pokojnog Z, B. koji je zatekao oca bez znakova života kada se vratio iz grada.

G.B. je policiji rekao da je u sobi zatekao oca bez znakova života, te da ga je njegov pas izujedao u predelu vrata. On nije ulazio u prostoriju zbog svoje bezbednosti, već je sve video kroz staklo na vratima.

Ubrzo na lice mesta je došla hitna pomoć, policija, vatrogasci kao i pripadnici JKP Zoohigijena.

Radnik Zoohigijene je uspešno izveo psa i odveo ga u prihvatilište, nakon čega su ušli doktori hitne pomoći i policija koji su Zorana koji je inače bio slabo pokretan, zatekli sa brojnim povredama na krevetu u spavaćoj sobi bez znakova života. Smrt je konstatovana na licu mesta.

Z.B. sin G.B. je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 časova zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti ljudi, jer se on vodio kao vlasnik psa.

G.B. je policiji rekao da je na kratko otišao do grada da jede i da je oca zatekao kada se vratio u stan, te da nije dugo bio van stana.

Telo nesrećnog Z.B. je preneto na sudsku medicinu radi obdukcije.

Bonus video:

01:12

RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

(Espreso/Telegraf/Nikola Bilić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.