OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO SAD SVE NEGIRA: Šok na saslušanju
Banjsko polje, Foto: Nemanja Nikolić

negira da je ubio devojčicu

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO SAD SVE NEGIRA: Šok na saslušanju

Podsetimo, D.D. je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša

Objavljeno: 10:49h

Kako Kurir saznaje D.D. u tužilaštvu sada negira da je ubio devojčicu u Banjskom Polju!

Prema rečima izvora Kurira, nakon što je izneo svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, D. je rekao "da Danku Ilić nije ubio".

- On sada sve negira. Rekao je da dete nije ni video kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije uneo u kola i da je nije zadavio, kao i da telo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni S.J., koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem!

Hapšenje osumnjičenih za Dankino ubistvo
Hapšenje osumnjičenih za Dankino ubistvofoto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, D.D. je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

- On je na prvom saslušanju posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on - kaže izvor Kurira.

Bonus video:

09:13

VELIKA JE NELOGIČNOST U IZJAVAMA OSUMNJIČENIH ZA DANKINO UBISTVO Sagovornici Kurir televizije: Šta se desilo s DNK tragovima

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.