Beograđanka koja je pretukla bivšu devojku poslata na lečenje od alkoholizma: Oštećenoj nanela jezive povrede
Policija, Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

jezivo nasilje

Beograđanka koja je pretukla bivšu devojku poslata na lečenje od alkoholizma: Oštećenoj nanela jezive povrede

Uhapšena Beograđanka (41) koja je pretukla bivpu devojku poslata na lečenje od alkoholizma

Objavljeno:

Danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a nakon veštačenja od strane komisije veštaka Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” saslušana okrivljena A.P. (41) na okolnosti krivičnog dela Zlostavljanje i mučenje iz člana 137. Krivičnog zakonika koje je izvršila na štetu svoje bivše emotivne partnerke na taj način što je, u alkoholisanom stanju dana 20.06.2024. godine došla do stana oštećene, uputila joj uvrede i psovke, a potom fizički nasrnula na nju udarajući je rukama i nogama po telu.

Na poziv oštećene, koja je pobegla iz kuće, na mesto događaja su pristupili policijski službenici PS Zemun. Od strane službenih lica fotografisane su vidne povrede koje je oštećena imala na telu.

Okrivljena se u tužilaštvu branila ćutanjem, dok je prema nalazu i mišljenju komisije veštaka krivično delo učinila usled zavisnosti od upotrebe alkohola, zbog čega predlažu da se okrivljenoj izrekne mera bezbednosti Obavezno lečenje alkoholičara iz člana 84. Krivičnog zakonika koja će se sprovoditi u zavodu za izvršenje kazne zatvora ili odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, imajući u vidu da je okrivljenoj ranije već izrečena mera bezbednosti Obaveznog psihijatrijskog lečenja na slobodi zbog krivičnog dela Proganjanje iz člana 138a Krivičnog zakonika koje je izvršila na štetu iste oštećene, a kojom se nije ispunila svrha izricanja navedene mere.

S obzirom na raniju osuđivanost okrivljene, kao i činjenicu da bi boravkom na slobodi uticala na oštećenu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenoj odredio pritvor.

Bonus video:

03:12

JEDNA SUBKULTURA UZROKUJE NASILJE U ŠKOLAMA! Dr Jakovljević: Raširena je na globalnom nivou, a evo šta su njene VREDNOSTI

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.