Poznato stanje muškarca kom je voz prešao preko stopala u Ćićevcu: Sapleo se tokom prelaska šina, usledio je užas!
Voz, Foto: Marko Nikolić

STABILNO JE

Poznato stanje muškarca kom je voz prešao preko stopala u Ćićevcu: Sapleo se tokom prelaska šina, usledio je užas!

Jutros oko 8.45 časova na železničkoj stanici Ćićevac, desila se nesreća u kojoj je točak putničkog voza, koji saobraća na relaciji Zemun-Niš, prešao preko stopala M. M.

Objavljeno:

Muškarac star 82 godine, koji je jutros oko 20.45 sati povređen na železničkoj stanici Ćićevac, pošto mu je voz prešao preko stopala, u stabilnom je stanju.

Njemu su, lekari, nažalost, morali da amputiraju stopalo preko koga je prešao točak voza.

Sapleo se prilikom prelaska preko šina i pao

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se jutros dogodila nesreća u kojoj je točak putničkog voza, koji saobraća na relaciji Zemun-Niš, prešao preko stopala M. M. (1942).

- Jutros oko 8.45 časova na železničkoj stanici Ćićevac, desila se nesreća u kojoj je točak putničkog voza, koji saobraća na relaciji Zemun-Niš, prešao preko stopala M. M. (1942). Lice se prilikom prelaska preko šina saplelo i palo, i u tom trenutku je naišao voz i prešao mu preko stopala. Lice je zadobilo teške telesne povrede u vidu amputacije stopala, i prevozi se u KC Niš - izjavio je Dačić.

Bonus video:

03:38

MAŠINOVOĐA VELIKOG SRCA KOJI JE ZAUSTAVIO VOZ I SPASAO PSA ZA KURIR: Po JEDNOJ REAKCIJI životinje shvatio sam da je vezana za šine

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.