Pagonisu ukinut kućni pritvor! Bivšem kik bokseru određena mera zabrane prilaska bivšoj supruzi
Nenad Pagonis, Foto: Filip Plavčić

sud doneo odluku

Pagonisu ukinut kućni pritvor! Bivšem kik bokseru određena mera zabrane prilaska bivšoj supruzi

Pagonis je na saslušanju kod tužioca negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv poznatog kik- boksera Nenada Pagonisa (37), osumnjičenog za nasilje u porodici, a nakon toga je doneto rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Preispitujući po službenoj dužnosti odluku o meri zabrane napuštanja stana protiv okrivljenog nakon podnošenja optužnog predloga, Krivično vanpretresno veće je na današnjoj sednici donelo rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, i određuje mu se mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 200 metara.

Nenad Pagonis
Nenad Pagonisfoto: Damir Dervišagić

Okrivljeni je, kako je“ navela portparol novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović, obavezan da se svakog prvog radnog dana u mesecu javlja nadležnoj Policijskoj upravi u Novom Sadu, a ta mera može trajati do 5. oktobra.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu – pojašnjava ona.

Podsetimo, poznati kik bokseru iz Novog Sada, Nenad Pagonis, je osumnjičen da je bio nasilan prema bivšoj supruzi glumici i pevačici Maji Brukner, a incident se dogodio 5. juna ispred zgrade u kojoj živi Pagonisova bivša supruga. Prema rečima komšija, zbog toga je intervenisala policija i Pagonis je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Pagonis je na saslušanju kod tužioca negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor. Odmah nakon saslušanja Pagonis je odveden u kućni pritvor u Veternik.

Bonus video:

00:08

NENAD PAGONIS ULAZI U SUD! Bivši kik bokser na saslušanju zbog porodičnog nasilja

(Espreso / Dnevnik / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.