SUTRA JE DAN D U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ? Evo šta se sada dešava
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

3 MESECA SE VODI ISTRAGA

SUTRA JE DAN D U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ? Evo šta se sada dešava

D. D. je preko svog branioca podneo zahtev da ponovo iznese svoj iskaz u Tužilaštvu, međutim kada će se to dogoditi još uvek nije poznato

Objavljeno: 10:11h

Da li će se se istraga, koja se vodi puna tri meseca, u slučaju dvogodišnje Danke Ilić maći sa mrtve tačke, možda će biti izvesno sutra 5. jula, kada je za 10 časova u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano saslušanje još tri nova svedoka.

U VJT u Zaječru biće saslušana tri nova svedoka, jedan Boranin i dva iz Banjskog Polja koja će pred tužiocem izneti sve što su poslednje videli i sve što znaju, a u vezi je sa misterioznim nestanakom devojčice, tog kobnog 26. marta u Banjskom Polju.

Takođe, prvoosumnjčeni za ubistvo dvogodišnje devojčice, D. D. je preko svog branioca podneo zahtev da ponovo iznese svoj iskaz u Tužilaštvu, međutim kada će se to dogoditi još uvek nije poznato.

1 / 8 Foto: MUP

"Za sada je izvesno da će tri nova svedoka vezano za slučaj nestanka Danke Ilić, biti saslušani sutra u 10 sati. Za davanje ponovnog iskaza Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice još uvek se ne zna, datum nije utvrđen, zbog sezone godišnjih odmora. U svakom slučaju, čim se bude odredio datum, o tome će javnost biti obaveštena", kažu i VJT u Zaječaru.

Ukoliko dođe do promena koje su u vezi sa bilo kakvim okolnostima koje bi u daljem toku istrage doveli do određenih sazananja, a koja su u vezi sa pronalaskom tela dvogodišnje devojčice Danke Ilić, koje još uvek nije pronađeno, prema saznanjima izvora bliskog istrazi, nakon isteka zakonskog roka od 6 meseci, biće podignuta optužnica protiv osumnjčenih za ubstvo deteta.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso/Telegraf.rs/M. Ristić/Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.