"DOĆI ĆU JA TATA PONOVO": Otac sanjao ubijenu ćerku na Zvezdari, osumnjičeni i dalje u bekstvu!
I.K., Foto: Društvene mreže

tuga

"DOĆI ĆU JA TATA PONOVO": Otac sanjao ubijenu ćerku na Zvezdari, osumnjičeni i dalje u bekstvu!

Prema informacijama od ranije, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu i po dana

Objavljeno:

Studentkinja I.K. (26) ubijena je u stanu na Zvezdari u Beogradu u decembru 2022. godine, a njen otac je potresnim rečima na svom "Fejsbuk" nalogu obeležio godinu i po dana od ubistva ćerka. Napisao je da mu je došla u san posle dužeg vremenskog perioda.

"Posle toliko čekanja konačno ponovo videh najlepše oči, uz osmeh i pitanje 'kako sam?'... 'Dobro, a kako si ti?' Rekla si 'ne brini tata ja sam dobro', i još si mi rekla da poljubim mamu i Fikija i da moraš da ideš.... Mahnula si mi, a na moju molbu da ostaneš još malo samo si se nasmešila i rekla 'doći ću ja tata ponovo'... Nemoj da te čekam dugo oči moje", napisao je S.K.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: Društvene mreže

Da podsetimo, I.K. je ubijena 24. decembra 2022. godine, a sumnja se da je ubijena dva dana ranije. Istragom je utvrđeno da je ugušena, a za zločin je osumnjičen Jetmir Gočaj za kojim je raspisana poternica i nalazi se u bekstvu.

Prema informacijama od ranije, sumnja se da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i da se tamo skriva već godinu i po dana. Nakon ubistva, na "Fejsbuk" profilu osumnjičenog osvanule su zajedničke fotografije i reči tuge koje je delio danima nakon zločina, pisao je kako mu ona nedostaje.

"U pitanju je državljanin Crne Gore, inače osoba kojoj je Ivana verovala i koga je pustila u stan kao prijatelja, a prema postojećim informacijama njih dvoje su oboje voleli planinu i planinarenje i tako su se i upoznali. bog njegovih reči došlo je i do sumnje, a i njegov DNK je pronađen na mestu zločina. Utvrđeno je da se radi o zločinu iz strasti", podsetio je izvor upućen u istragu.

Bonus video:

00:28

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvu

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.