MLADIĆ STOJI IZNAD DEVOJKE, UDARA JE NOGAMA I PLJUJE: Užasan snimak nasilja iz Čačka, niko joj nije pomogao (VIDEO)
Nasilje u Čačku, Foto: RINA

NASILJE

MLADIĆ STOJI IZNAD DEVOJKE, UDARA JE NOGAMA I PLJUJE: Užasan snimak nasilja iz Čačka, niko joj nije pomogao (VIDEO)

Nije poznato da li je ovaj slučaj fizičkog nasilja prijavljen policiji

Objavljeno:

Zastrašujući snimak nasilja zabeležili su prolaznici u širem centru Čačka. Prema rečima očevidaca mladić i devojka prvo su se svađali ispred jednog od objekata, a zatim je on počeo fizički da je maltretira.

- Oborio ju je na zemlju, počeo da je udara nogama, zatim ju je pljunuo dok je ona zapomagala. Stajala sam malo dalje i nisam smela da priđem da pomognem, plašila sam se nasilnika. Tek sam se posle malo sabrala i snimila telefonom kako devojka leži na trotoaru i plače, a on stoji iznad nje. U nadi da se ovakvo nasilje vidi, bude kažnjeno i nikad ponovljeno, kaže za RINU Jovana S. iz Čačka koja je bila svedok ovog događaja.

Ona dodaje da niko prolaznika, ni od vozača koji su se u tom trenutku zatekli na licu mesta nije prišao da pomogne devojci.

00:15

Mladić stoji iznad devojke dok ona leži na trotoaru i plače

Nije poznato da li je ovaj slučaj fizičkog nasilja prijavljen policiji.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

(Espreso / RINA / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.