OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON NAPADA U OŠ SVETI SAVA: Zna se šta sledi!
Škola, ilistracija, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

strašno

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON NAPADA U OŠ SVETI SAVA: Zna se šta sledi!

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju

Objavljeno: 16:05h

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu objavilo je da je njihov dežurni tužilac obavešten o događaju od 13. juna oko 19.00 časova ispred OŠ "Sveti Sava“, da je učiteljica prijavila da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole.

- Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D.L. i S.L., pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video nadzora i izjava svedoka događaja protiv roditelja D.L. i S.L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika - navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon čega će doneti odluku o daljem postupanju.

Kako je Blic objavio, učiteljica Osnovne škole "Sveti Sava" na Vračaru S.Đ. napadnuta je sinoć oko 19 sati nakon što se sa đacima i drugim nastavnicima vratila sa ekskurzije. Kako "Blic" nezvanično saznaje, nju su napali roditelji devojčice koja ide u susedni razred, nakon što je njihovoj teško bolesnoj ćerki, navodno na grub način rekla da se pomeri kako bi fotografisala druge đake.

Bonus video:

01:42:44

PULS SRBIJE 14.06.2024

(Espreso/Blic/Preneo: V:Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.