SA ŽRTVOM UŠAO U EMOTIVNU VEZU, PA JE NATERAO DA SE PROSTITUIŠE: Tri muškarca napravila pakao od života devojci
Policija, Foto: Damir Dervišagić

MUP

SA ŽRTVOM UŠAO U EMOTIVNU VEZU, PA JE NATERAO DA SE PROSTITUIŠE: Tri muškarca napravila pakao od života devojci

Policija je pretresom stanova osumnjičenih pronašla više mobilnih telefona i SIM kartica

Objavljeno: 23:28h

Trojica muškaraca koja su uhapšena u sredu zbog sumnje da su četiri meseca terali devojku (20) da se prostituiše, imala su do detalja razrađenu šemu prljavog posla. Žrtvu je prvoosumnjičeni S.S. (45) upoznao preko svoje ćerke, a onda ju je šarmirao i ušao u vezu sa njom i to sve sa jednim ciljem - da bi je podvodio.

Kako se saznaje, osumnjičeni S S. (45), Lj. Đ. (28) i D. P. (24) od februara do juna ove godine, iskoristili su teške uslove u kojima je živela devojka (20) i terali su je na prostituciju. U svom prljavom poslu svaki od njih je imao svoju ulogu - jedan ju je terao da se prostituiše, drugi je oglašavao na internetu, a treći vozio do klijenata. Sva trojica su rođaci.

- S.S. upoznao je svoju žrtvu preko svoje ćerke koja se druži sa njom. To je iskoristio da joj priđe i da je šarmira, a potom uvuče u prostituciju. On je iskoristio njenu zaljubljenost da bi primenom sile i pretnje kod nje stvarao osećanje straha i nemogućnosti samostalnog odlučivanja, te je dalje eksploatisao sa drugom dvojicom osumnjičenih u vidu prostitucije - kaže izvor.

S.S zet Lj.Đ. sumnjiči se da je objavljivao oglase na stranici "Se*si adresar", dok se sestrić prvoosumnjičenog Danijel tereti da je devojku vozio do klijenata.

- Oni su njene usluge naplaćivali pola sata 70 evra, sat vremena 120 evra. Novac od pružanja usluga devojka je odmah predavala S.S. koji je deo novca davao drugoj dvojici osumnjičenih, a oštećenoj samo za egzistencijalne potrebe, često je ostavljajući i bez novca - dodaje izvor.

Podsetimo, policija je pretresom stanova osumnjičenih pronašla više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i manju količinu bele praškaste materije koja je poslata na veštačenje.

Kako saznajemo, osumnjičeni su juče saslušani pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu gde su negirali krivicu. Oni su naveli da devojku nisu terali na prostituciju, već da je ona to dobrovoljno radila.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja izvršili krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina.

Bonus video:

48:45

USIJANJE 13.06.2024

(Espreso/Kurir/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.