"STVARNO NE ZNAM KO JE I ZAŠTO PUCAO NA MENE" Ispovest ranjenog boksera posle pucnjave u Kaluđerici
Dalibor Filić, Foto: Foto/Kurir

napad

"STVARNO NE ZNAM KO JE I ZAŠTO PUCAO NA MENE" Ispovest ranjenog boksera posle pucnjave u Kaluđerici

Napad se dogodio dok je Dalibor u parkiranom automobilu čekao sina da izađe iz prodavnice.

Objavljeno:

"Istina je da sam imao greške koje sam odužio državi i društvu. Sada se bavim nekim drugim poslovima, među kojima je i rad sa decom. To je prvo što želim da razjasnimo. Kao drugo, stvarno ne znam ko je i zašto pucao na mene"

Ovim rečima je počeo razgovor Dalibor Filić (40) koga je u sredu, oko 21 sat, ranio nepoznati napadač na Smederevskom putu u Kaluđerici.

Napad se dogodio dok je Dalibor u parkiranom automobilu čekao sina da izađe iz prodavnice.

- Sedeo sam u kolima i gledao u telefon, kada sam krajičkom oka primetio siluetu muškarca sa kacigom na glavu. Zastao je, dok je prolazila pored automobila i počela da puca. Ispalio je, čini mi se tri metka. Pokušao sam koliko toliko da ih izbegnem, ali evo me sad u bolnici... Biću dobro – rekao je Dalibor i dodao da ne zna ni ko bi želeo da mu naudi niti zbog čega.

- Možda je u pitanju neka greška. Tog napadača kao što sam rekao video sam samo krajičkom oko, a na glavi je imao kacigu. Znam samo da sam u mladosti grešio i da sam svoje greške platio. Pored toga pokušavam i decu da sklonim sa ulica i svojim primerom da im pokažem da se ne isplati da prave gluposti, Zato, ponavljam, ne znam kome bi palo na pamet da puca na mene - rekao je Dalibor i dodao da je smešten na VMA, i da se nalazi se u stabilnom stanju.

Na mestu pucnjave su, da podsetimo, i danas bili inspektori, ali i porodica i prijatelji napadnutog Filića.

Dalibor Filić
foto: Foto/Kurir

- Mesto gde je upucan je pokriveno nadzornim kamerama, a proverava se koja kamera je zapravo snimila događaj, te će svi snimci biti preuzeti - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Taj deo Smederevskog puta je pokriven kamerama, kao i deo ispred prodavnice i preko puta iste, a proverava se i da li imaju kamere na putu kojim je napadač pobegao. Naime, sumnja se da je motociklista posle ispaljenih hitaca skrenuo u sporednu ulicu i odvezao se u nepoznatnom pravcu.

Policija intenzivno radi na hapšenju napadača čiji je identitet i dalje nepoznat, a pokrenuta je akcija “Vihor”.

Filić, inače, u svom bokserskom klubu trenira sve uzraste i priprema za takmičenja, a klub se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta gde je ranjen.

Bonus video:

04:36

BRZE VESTI 07.06.2024

(Espreso/Kurir/Alo/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.