DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U NOVOM SADU: Poginuo motociklista, poznato u kakvom je stanju drugi vozač
Hitna pomoć/Ilustracija, Foto: RINA

JEZIVA SAOBRAĆAJKA

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U NOVOM SADU: Poginuo motociklista, poznato u kakvom je stanju drugi vozač

Smrt je konstatovana na licu mesta

Objavljeno: 14:26h

Danas poslepodne došlo je do stravične saobraćajne nesreće na Mostu slobode u Novom Sadu, kada su se sudarili automobil marke "citroen" i motociklista. Nažalost, u ovom sudaru jedna osoba je izgubila život!

- Ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mesta u 12.54, a tom prilikom zatečen je muškarac srednjih godina bez znakova života. Smrt je konstatovana na licu mesta - rekao je doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, piše 192_rs.

Takođe je rečeno da je putničkim vozilom upravljao dvadesetjednogodišnji mladić, koji je u svesnom stanju prevezen kolima Hitne pomoći na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Kako se može videti na objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, delovi vozila su rasuti svuda po putu, a automobil gotovo da nema zadnji deo, s tim da deluje kao da je potpuno prepolovljen.

Stvaraju se gužve, a saobraćaj u smeru ka Sremskoj Kamenici je potpuno obustavljen.

Podsećanja radi, ovo nije usamljeni slučaj u poslednje vreme stravičnih nesreća u kojima su stradali motociklisti koji su učestvovali u sudaru. Naime, nedavno je došlo do teške saobraćajne nesreće na magistralnom putu Čajetina - Nova Varoš na Borovoj Glavi u kojoj je stradao jedan motociklista.

Nešto pre toga, pre pet dana stradao je motociklista iz Ade, Akoš R. (19), kada je vozač putničkog vozila (56), takođe iz Ade, nije ustupio pravo prvenstva prolaza na raskrsnici.

A potom do sudara je došlo i u Pančevu kada je poginuo tridesetdevetogodišnji motociklista. Do sudara je došlo u večernjim satima, a motociklista je odmah prevezen kolima Hitne pomoći, da bi u bolnici podlegao povredama.

Bonus video:

00:24

Sudar taksija i motocikliste u Ulici Zdravka Čelara

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.