U POVRATKU SA LETOVANJA SE SUDARILI SA AUTOBUSOM, ŽENA PODLEGLA POVREDAMA: Novi detalji tragedije u Grčkoj
Grčka policija, Foto: Profimedia

saobraćajna nesreća

U POVRATKU SA LETOVANJA SE SUDARILI SA AUTOBUSOM, ŽENA PODLEGLA POVREDAMA: Novi detalji tragedije u Grčkoj

Porodica iz Srbije bila u "škodi" beogradskih tablica, žena poginula

Objavljeno:

Tročlana porodica iz Srbije koja je imala juče saobraćajnu nesreći u Grčkoj, u kojoj je poginula žena (34), dogodio se nakon direktnog sudara sa autobusom koji je upravljao vozač (64), prenose lokalni mediji. Porodica iz Srbije bila je u automobilu bela "škoda" beogradskih tablica, a navodno su bili na letovanju.

Inače, da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 10.30 sati na putu Katerini - Paralija u Grčkoj. U automobilu marke "škoda" bili su državljani Srbije - otac, majka i dvogodišnje dete.

- Srbin (41) koji je upravljao belim automobilom marke "škoda" iz za sada nepoznatog razloga naleteo je na gradski autobus. Od siline udarca automobil se okrenuo nekoliko puta, a autobus je završio pored puta - navode lokalni mediji i dodaju:

- Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto nesreće i povređenima je ukazana pomoć. Naime, žena iz automobila prevezena je u lokalnu bolnicu Katerinis, dok je njeno povređeno dete transportovano u bolnicu u Solunu i nije životno ugroženo. Nažalost, i pored svih napora grčkih lekara teško povređena žene jutros je podlegla povredama.

Policija je satima vršila uviđaj, a dalja istraga utvrdiće kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom.

- Porodica iz Srbije bila je navodno, na odmoru u Grčkoj, a do nesreće je došlo kada su bili u poseti Pijeriji - navode mediji iz Grčke.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso / Kurir / Branka Travica , Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.