"MOJE DETE MI JE GOVORILO DA POSTOJI IZVESNI OGI...": Evo šta je otac Noe Milivojev danas rekao na sudu
Noa Milivojev, Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Društvene mreže

danas suđenje okrivljenom Ognjenu Dabetiću

"MOJE DETE MI JE GOVORILO DA POSTOJI IZVESNI OGI...": Evo šta je otac Noe Milivojev danas rekao na sudu

Naredno ročište zakazano je za 22. jul kada su kao svedoci pozvani Noina majka Borislava Milivojev i bivša cimerka Ana Marija Pavlović

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu održano je suđenje Ognjenu Dabetiću (34), okrivljenom da je ubio tik-tokerku Nou Milivojev, a on se izjasnio da nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret.

- Nisam kriv za ono što mi se stavlja na teret i za sada neću iznositi odbranu. Braniću se ćutanjem, ako je to u redu - rekao je okrivljeni Dabetić.

Nakon njegovog izjašnjenja, kao svedok je pozvan otac Noe Milivojev, Milivoje koji je rekao da se ne seća iskaza koji je dao u tužilaštvu jer je tada bio u prevelikom šoku, te je iskaz pročitan u sudnici.

- Moje dete mi je govorilo da postoji izvesni Ogi, ne znam kakva je bila priroda njihovog odnosa, ali često da je spominjao. Govorio je da ga čeka Ogi, pričao bi sa nama na telefon pa bi rekao da mora da prekine da bi ga Ogi pustio u stan - stoji u iskazu i nastavlja se:

Roditelji Noe Milivojev
Roditelji Noe Milivojevfoto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Kad je nestao prethodno nam je rekao da ide kod Ogija, ja sam ga tada tražio zajedno sa suprugom. Nismo znali gde, plašili smo se, nije imao posao, niko nije hteo da ga zaposli zbog svega… Šikanirali su ga… Kako je dalje naveo u iskazu, često je bio van kuće i Noa je mnogo više sa majkom pričala o problemima i odnosima.

- Kad bih došao uveče sa posla oni bi sedeli za stolom, razgovarali, ja bih se ponekad ubacio, nisam se razumeo u prirodu tih homoseksualnih odnosa - navedeno je u iskazu. Na pitanje sudije Olivere Đurić da li ima nešto da doda, Milivoje je rekao da ostaje pri svemu.

1 / 6 Foto: Kurir / Privatna arhiva

- Imao bih svašta da kažem, ali ne mogu, ostajem pri iskazu - rekao je otac sa suzama u očima i potvrdio da se pridružuje krivičnom gonjenju Dabetića.

Prema rečima postupajućeg tužioca, na osnovu odbrane koju Dabetić bude izneo razmotriće da li će naložiti neuropsihijatrijsko veštačenje okrivljenog. Naredno ročište zakazano je za 22. jul kada su kao svedoci pozvani Noina majka Borislava Milivojev i bivša cimerka Ana Marija Pavlović.

Bonus video:

00:48

CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

(Espreso/ Kurir, Dijana Antonijević/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.