"ONA NASMEJANA, A ON NAMRGOĐEN": Poznati novi detalji STRAVIČNOG UBISTVA žene u Rakovici, poznanici progovorili!
Žena koja je ubijena u Rakovic, Foto: Kurir

10. femicid ove godine

"ONA NASMEJANA, A ON NAMRGOĐEN": Poznati novi detalji STRAVIČNOG UBISTVA žene u Rakovici, poznanici progovorili!

Motiv užasnog zločina nije utvrđen još uvek, a poznanici kažu da je moguće da je Ž.D. smetao ženin uspeh i zadovoljstvo zbog posla

Objavljeno:

Ž.D. (61), osumnjičen je da je u nedelju oko pet sati ujutru ubio svoju suprugu A.D. (57) u porodičnom domu u beogradskom naselju Rakovica, u poslednje vreme je bio neraspoložen i namrgođen kažu oni koji su ga poznavali.

Motiv užasnog zločina nije utvrđen još uvek, a poznanici kažu da je moguće da je Ž.D. smetao ženin uspeh i zadovoljstvo zbog posla.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Ž.D. je 2. juna u porodičnom stanu ubio suprugu tako što je, kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, usled čega je ona preminula na licu mesta.

- Osumnjičeni je nož, kako se sumnja, ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio izvršenje ovog krivičnog dela. On je, kad je došao u stanicu rekao da je ubio suprugu i da je njeno telo u stanu - kaže izvor Kurira i dodaje da motiv još nije poznat:

- Motiv još nije poznat, a osumnjičeni se u tužilaštvu branio ćutanjem. Ono što dodatno zbunjuje je što nikada ranije u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Prema rečima poznanika njih dvoje su uvek delovali skladno, a A.D. se nikada nije žalila na supruga, međutim, ona je bila sve zadovoljnija sobom i svojim poslom, a činilo se, kako kažu poznananici, da je to počelo da smeta Željku.

- A.D je bila jedna divna osoba, nasmejana, vedra... U poslednje vreme bila je sve to, ali još jače. Bila je zadovoljna jer je radila ono što voli, bila je šnajderka i radila je na televiziji, šila je divne stvari - kaže nam poznanica i dodaje:

- Videlo se i na njoj da joj prija sve to, da je ispunjena. Prolepšala se nekako, što je bila zadovoljnija bila je lepša, u poslednje vreme smo stvarno mislili da ne može ništa da joj pokvari ta njena raspoloženja, da je sve divno. S druge strane, na Željku se videlo nezadovoljstvo, ona nasmejana, on namrgođen, a nije bio takav stalno.

Prema njenim rečima, moguće je da je bio nezadovoljan svojim statusom, što je kao policajac u penziji radio na dostavi hrane.

- Uvek sam mislila da su lepo živeli, skromno, ali sasvim dovoljno. Ima nekoliko godina kako je otišao u penziju, a ona je radila ono što voli, pa rekoh radi dostavu hrane jer ne želi da mu bude dosadno, ali nešto mu se dešavalo očigledno. Mislim da je nezadovoljstvo presudilo i pomračilo mu um - rekla nam je poznanica porodice.

Komšije su za Kurir rekle i da bračni par ima ćerku, a da A.D. isto ima žensko dete iz prvog braka.

- Voljene su bile te devojke. Razmišljam samo, sreća je što nisu bile tu, jedino dobro…

Bonus video:

01:14

REPORTERKA KURIRA SA MESTA ZLOČINA: Drugi femicid za 10 dana, evo kako su BRAĆA NESREĆNE ŽENE zaustavile UBICU PRE HAPŠENJA

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.