PREDAO SE I DRUGI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MLAĐEG BRATA VOJINA MIJATOVIĆA!
Policija, Foto: Tamara Trajković

TEŠKO UBISTVO

PREDAO SE I DRUGI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MLAĐEG BRATA VOJINA MIJATOVIĆA!

Pokojni Đ.M., koji je živeo u zgradi u blizini parka u kom se zločin dogodio, mlađi je brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 11:58h

Drugi maloletnik koji se sumnjiči da je sa šesnaestogodišnjakom učestvovao u ubistvu Đ.M. u nedelju na Voždovcu, efikasnim radom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, identifikovan je i uhapšen.

Kako Kurir saznaje, on se predao u pratnji advokata i roditelja, i obojica maloletnika biće procesuirana za teško ubistvo.

Podsetimo, napadač na Đ.M. star 16 godina jutros je posle hapšenja saslušan pred sudijom za maloletnike Višeg suda, posle čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu bude određen pritvor.

Pritvor je predložen da ne bi uticao na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Po nalogu tužilaštva policija je brzo identifikovala dvojicu maloletnika za koje se sumnja da su u parku brutalno pretukli i naneli teške povrede glave Đ.M., koji je nekoliko sati kasnije preminuo.

Pokojni Đ.M., koji je živeo u zgradi u blizini parka u kom se zločin dogodio, mlađi je brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Bosne i Hercegovine.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je napala grupa maloletnika koja je, kako su ispričale komšije, prethodno maltretirala njegovog sina. Navodno, brutalno su ga napali i pretukli, a on je zadobio teške povrede glave.

Bonus video:

01:09

RODITELJI ŽELE ODGOVORE ZA UBISTVO DECE, A TO NE MOGU DA DOBIJU U OVOM POSTUPKU! Advokat objašnjava koren MUČNIH SCENA u sudnici

(Espreso/ Kurir/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.