Milan ovo imanje prodaje za skoro 20.000 evra: Unutra nema šta nema, ovakva ponuda se jednom viđa
Foto: Facebook

FOTO

Milan ovo imanje prodaje za skoro 20.000 evra: Unutra nema šta nema, ovakva ponuda se jednom viđa

- Prodaje se kuća u Sikirici, u opštini Paraćin

Objavljeno:

Milan prodaje seosko imanje nedaleko od Paraćina za svega 20.000 evra. U sklopu njega dolaze i pomoćni objekti, velika garaža, kao i mala pušnica.

Sve je više ljudi koji žele da započnu život daleko od Beograda, pa im umnogome privlače pažnju i oglasi za prodaju nekretnina po raznim selima Srbije. Tako je na jednoj popularnoj Fejsbuk stranici veliki odjek imala Milanova ponuda, u kojoj je naveo da prodaje kompletno seosko domaćinstvo za svega 20.000 evra.

Kuća
foto: Facebook

- Prodaje se kuća u Sikirici, u opštini Paraćin. Legalizovana je i vlasnik je 1/1. Ima 90 kvadrata sa placem od 9,6 ari. Sadrži jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, veliku kujnu, kupatilo i špajz. Napolju su pomoćni objekti i garaža, obor i mala pušnica. Kompletan plac je zagrađen sa betonskom ogradom i ima ulaz sa druge strane ulice ka garaži. Naravno da ima vodu, trofaznu struju i septičku jamu. Prodaje se sa svim stvarima koje vidite na slikama. Isključivo se kupuje za keš, a cena je 20.000 evra - zaključio je prodavac.

05:43

KAKO DO PLATE OD 1.400 EVRA? Goran Vesić o razvojnim projektima za napredak zemlje: Šta je prodaja Sava Centra donela Srbiji?

(Espreso/Kurir/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.