PIO fond nudi novu besplatnu pomoć penzionerima: Zainteresovani obavezni da se prijave, evo i kako
Penzionerke, Foto: Tamara Trajković

važno

PIO fond nudi novu besplatnu pomoć penzionerima: Zainteresovani obavezni da se prijave, evo i kako

Zainteresovani su obavezni da prijave učešće i da zakažu termin dolaska

Objavljeno:

Penzioneri u Srbiji koji primaju nemačke penzije kao i radnici koji su radili i u Srbiji i u Nemačkoj, a potrebna im je pravna pomoć u vezi sa ostvarivanjem prava, besplatne pravne savete mogu dobiti na međunarodnim danima razgovora koji će se u oktobru održati u Požarevcu i u Beogradu, saopštio je Republički Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Razgovori u Požarevcu biće održani 15. oktobra od 9.00 do 16.00 časova u prostorijama tamošnje filijale Fonda PIO, a u Beogradu 16. i 17. oktobra od 9.00 do 13.00 časova u Pariskoj 9.

Penzioneri
Penzionerifoto: RINA

Na ovim razgovorima će savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i Fonda PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć građanima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke.

Zainteresovani su obavezni da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745 i da prilikom dolaska ponesu lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Bonus video:

16:58

GDE ĆE SE RASPODELITI VIŠAK NOVCA IZ PIO FONDA? Stručnjaci izneli svoja mišljenja: Veliki broj penzionera živi u siromaštvu

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.