Nataše prodaje kuću kod Zrenjanina za samo 15.000 evra: Ima sve, u cenu uključen i nameštaj (FOTO)
Nataša prodaje kuću u Jaši Tomiću, Foto: Nebojša Mandić

KUĆA NA PRODAJU

Nataše prodaje kuću kod Zrenjanina za samo 15.000 evra: Ima sve, u cenu uključen i nameštaj (FOTO)

Oglas je postao hit na Fejsbuku, sa preko 100 komentara zainteresovanih kupaca

Objavljeno:

Tražite dom iz snova po pristupačnoj ceni? Nataša prodaje kuću u Jaši Tomiću, blizu Zrenjanina, za samo 15.000 evra. Ovaj oglas je brzo privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Kuća se nalazi u mestu sa bogatom istorijom i zdravom klimom, što je čini idealnom za osobe sa respiratornim problemima. Pored toga, plac od 1.300 kvadrata i dodatni sadržaji u selu čine ovu ponudu izuzetno privlačnom.

Ova jeftina kuća ima osnovne komunalije - vodu, struju i gas. U cenu je uključen i nameštaj, a kuća dolazi bez ikakvih dugovanja. Selo nudi sve potrebne sadržaje, od škole i vrtića do sportskih terena i zdravstvenih ustanova.

Kuća na prodaju
Kuća na prodajufoto: screenshot/Facebook

Oglas je postao hit na Fejsbuku, sa preko 100 komentara zainteresovanih kupaca. Popularnost nekretnine govori o rastućem interesovanju za povoljne i kvalitetne objekte van velikih gradova.

Jaša Tomić je mesto sa značajnom istorijom i poznato je po plućnoj bolnici iz doba Marije Terezije. Osim zdravstvenih benefita, selo je bogato zelenilom i pruža miran život u prirodi.

Bonus video:

05:05

ŠTA SE DEŠAVA S CENAMA NEKRETNINA? U Beogradu već duže padaju, u untrašnjosti rastu! Stručnjaci objašnjavaju neobični FENOMEN

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.