Želite bazen? Ako planirate savršenu investiciju ovaj projekat u Srbiji je stvoren za vas
Investicija u Vrnjačkoj Banji, Foto: Sasomange

sasomange

Želite bazen? Ako planirate savršenu investiciju ovaj projekat u Srbiji je stvoren za vas

Saznajte zašto je Lipova Hill u Vrnjačkoj Banji idealna investicija. U nastavku teksta saznajte kako luksuzni sadržaji poput bazena, wellnessa i smart home tehnologije podižu vrednost ovih modernih nekretnina, pružajući savršen balans komfora, mira i dugoročne isplativosti.

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko godina Vrnjačka Banja se nalazi u samom vrhu destinacija za kupovinu apartmana, ali i izgradnju vila i stanova. Osim centra grada i Promenade, kupci i investitori zainteresovani su i za periferne delove grada, naročito Lipovo i druga okolna brda koja su najzanimljivija investitorima koji prave luksuzne vile, kuće za odmor i vikendice. Predivan pogled na okolinu, mir i privatnost je ono što ih čini toliko privlačnim.

Kompleks Lipova Hill jedan je od projekata koji se izdvajaju savršenom lokacijom sa sopstvenom mikroklimom. Kako navodi sagovornica Kurir Biznisa, Danijela Marković Petrašinović iz agencije HILL Development stambene jedinice u prve dve zgrade ovog kompleksa prodaju se po promotivnim cenama od 1.700 do 1.850 sa PDV ali će se kasnije iznosi menjati iznosi u skladu sa potražnjom.

- Dodatni sadržaji u novogradnji u Vrnjačkoj Banji igraju ključnu ulogu u povećanju atraktivnosti i vrednosti nekretnina. Privlače podjednako i kupce za stalno stanovanje i investitore koji žele da izdaju stanove turistima. To su stvari koje značajno doprinose kvalitetu života i koje znatno podižu cenu nekretnina – otkriva sagovornica za Kurir Biznis.

Na spisku najčešćih dodatnih sadržaja su prvenstveno tehnologije iz domena "pametnog stanovanja", odnosno "smart home" sistemi koji omogućavaju automatizaciju različitih funkcija poput grejanja, osvetljenja i bezbednosnih sistema. Oni povećavaju komfor i energetsku efikasnost i interesantni su kupce koji su u potrazi za modernom i tehnološki naprednom nekretninom.

- U Lipova Hill, prepoznali smo potrebu kupaca za praktičnim i personalizovanim rešenjima koje nudi sistem daljinskog upravljanja uređajima. Uzeli smo u obzir različite profile kupaca, uključujući i one koji kuću koristiti za izdavanje ili povremeni odmor što su slučajevi gde daljinska kontrola grejanja i napredni sigurnosni sistemi znače ogromnu prednost – kaže Danijela Marković Petrašinović iz agencije HILL Development.

Ona navodi da je kupcima jako bitna energetska efikasnost i da se većina novih zgrade pravi prema visokim standardima koji podrazumevaju dobru izolaciju, energetski efikasne prozore i vrata, solarne panele i druge tehnologije koje smanjuju potrošnju energije.

- Kupci su sve više zainteresovani za stanove koji imaju niske troškove održavanja i energetski efikasna rešenja, što ih čini dugoročno isplativijim. Sve više nekretnina poseduju i Wellness centre, spa sadržaje, bazene, saune, fitness centre… To su sadržaji koji su naročito traženi među turistima i koji žele pristup svim pogodnostima bez potrebe za napuštanjem kompleksa. Ti sadržaji nekretninu čine konkurentnijom na tržištu naročito za izdavanje - kaže Marković Petrašinović.

Ona ističe i da su za svoje kupce u Lipova Hill predvideli mogućnost izgradnje bazena ukoliko se kupac tokom gradnje odluči za takav aranžman. Tome u prilog ide i veličina dvorišta koja je u većini objekata dovoljna za izgradnju različitih vrsta bazena.

- Takođe i privatni parking i obezbeđene garaže postaju neizostavan deo novogradnje. Investitori i kupci sve više cene zgrade koje nude sigurnost za vozila. Obezbeđivanje parking mesta povećava vrednost stanova i čini ih atraktivnijima, kako stalnim stanarima tako i turistima koji dolaze automobilom. Svaki stanar kompleksa Lipova Hill kuće dobija i jedno parking mesto ispred svog objekta - kaže naša sagovornica.

Ona dodaje i da je najnosviji trend u mnogim savremenim kompleksima postojanje uređenih vrtova, zelenih terasa i zajedničkih bašti.

- Zelenilo unutar kompleksa doprinosi kvalitetu života što je posebno važno onima koji traže mir i prirodnu atmosferu. Uređeno dvorište, odnosno sređivanje zelenih površina, zalivanje trave i briga o vegetaciji svakako će našim stanarima kompleksa Lipova Hill pružiti dodatni komfor i uživanje, bez obzira da li su ovu lokaciju odabrali kao mesto stanovanja, mesto za povremeni odmor ili za izdavanje.

Najkvalitetniji materijali, odlična zvučna izolacija, podno grejanje i druge karakteristike su takođe standard u modernoj novogradnji. Kvalitetna izrada osigurava dugotrajnost nekretnine, smanjuje troškove održavanja i pruža luksuzan osećaj, što direktno utiče na cenu.

- Sve više investitora i kupaca prepoznaje benefite koje nosi novogradnja u Vrnjačkoj Banji. Zato ne čudi što je baš takav tip nekretnina najbolja opcija kako za investiciju tako i za dugoročno stanovanje – objašnjava sagovornica Kurir Biznisa.

Bonus video:

02:30

KRENULA STUDENTSKA POTRAŽNJA STANOVA: Agent za nekretnine dao važan savet stanodavcima i studentima

(Espreso/Sasomange/Jelena Skenderija - Kurir , Danijela Marković Petrašinović - HILL Development/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.