Milica prodaje kuću i plac na samo 22 kilometra od grada! Cena je bambadava, samo plac vredi toliko (FOTO)
Kuća na prodaju, Foto: Facebook/PRODAJA I KUPOVINA KUĆE U SELIMA/Milica Arsic

jeftine kuće na selu

Milica prodaje kuću i plac na samo 22 kilometra od grada! Cena je bambadava, samo plac vredi toliko (FOTO)

Miličina kuća neće dugo čekati vlasnika

Objavljeno:

Mnogo mladih u Srbiji se odlučuje za beg iz grada i radije biraju da svoju budućnost provedu u prirodi, miru i van gradske vreve. Ovu opciju im olakašava čak i država nudeći im pomoć od 10.000 evra za kupovinu kuće na selu.

Jeftine kuće u ruralnim sredinama uglavnom zahtevaju renoviranje i dodatno ulaganje, a mnogima čak ni ovo nije problem je kupovinom placa već dobijaju određene pogodnosti.

Jednu takvu kuću koja se nalazi u nešto lošijem stanju smo pronašli na Facebook grupi Prodaja i kupovina kuće u selima. U pitanju je nekretnina u selu Kosančić kod Bojnika, na jugu Srbije, i vlasnica je ceni 8.000 evra. Kuća od 60 kvadrata se nalazi na placu od osam ari.

- Na prodaju plac sa kućom u selu Kosančić, blizu Bojnika, na 22 km od Leskovca. Osam ari plac, 60 kvadrata kuća i pomoćne dve prostorije. Ima priključak za struju i bunar u dvorištu, uknjižena, legalizovana. U kući niko ne živi, pa je potrebno ulaganje. Na odličnom mestu, izlaz na dve glavne ulice u selu. Cena 8.000 evra - stoji u opisu oglasa.

Na slikama se da primetiti da je kući potrebno renoviranje iako je omalterisana, ali da je plac u većoj meri ravan i da se na istom može započeti izgradnja svega što bi potencijalni novi vlasnik zaželeo.

Pogledajte kako nekretnina izgleda:

1 / 10 Foto: Facebook/PRODAJA I KUPOVINA KUĆE U SELIMA/Milica Arsic

Bonus video:

01:37

PLATE RATU 500 EVRA, PA ODRŽAVANJE 300 I ŠTA IM OSTANE? Agent za nekretnine o izazovima kupovine stana na kredit u Srbiji

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.