Direktor PIO fonda saopštio važne informacije: Ovo se tiče svih penzionera u Srbiji
PIO fond i penzioneri, Foto: Nebojša Mandić

pio fond

Direktor PIO fonda saopštio važne informacije: Ovo se tiče svih penzionera u Srbiji

Direktor je bio u prilici da se lično uveri sa kojim problemima se stranke susreću

Objavljeno:

Juče su iz PIO fonda stigle važne vesti za penzionere.

Naime, izašao je novi list "Glasa osiguranika" za avgust.

PIO fond je naveo najaktuelnije teme koje su bitne za naše starije građane.

Danas je direktor Fonda PIO, Relja Ognjenović u Direkciji u Beogradu primio građane koji su se javili sa pitanjima vezanim za ostvarivanje prava na novčane naknade, probleme oko nedostajućih podataka od inostranih nosilaca osiguiranja i oko ostvarivanja ostalih prava iz PIO.

1 / 5 Foto: Beta Dragan Gojić

Direktor je bio u prilici da se lično uveri sa kojim problemima se stranke susreću, ali i da ih, zajedno sa saradnicima uputi kako je moguće da se reše pojedine nedoumice koje imaju.

– Naše je da saslušamo, uvažimo i odreagujemo na sugestije koje nam uputite, a sve u cilju da imamo što više zadovoljnih korisnika, da skratimo procese rada i da na taj način utičemo na jačanje institucije i podizanje kvaliteta života naših građana – rekao je Ognjenović prilikom razgovora sa građanima.

Sada se direktor PIO fonda i saopštio ono što zanima sve naše penzionere u Srbiji.

Svaki razgovor sa građanima donosi nova saznanja, pohvale, sugestije, predloge i kritike, bilo da je reč o instituciji, procesima rada ili o nekom konkretnom problemu.

Zato sam i danas u Fondu PIO primio građane koji su se javili sa pitanjima vezanim za ostvarivanje prava na novčane naknade, probleme oko nedostajućih podataka od inostranih nosilaca osiguranja i oko ostvarivanja ostalih prava iz PIO. Imao sam priliku da se lično uverim sa kojim problemima se susreću, ali i da ih, zajedno sa saradnicima, uputim kako je moguće neke nedoumice rešiti.

PIO fond
PIO fondfoto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

Naše je da saslušamo, uvažimo i odreagujemo na sugestije, a sve u cilju da imamo što više zadovoljnih korisnika, da ubrzamo procese rada i da na taj način utičemo na jačanje institucije i podizanje kvaliteta života naših građana.

Nastavljamo da razgovaramo sa građanima, da čujemo njihovo mišljenje i radimo na poboljšanju pružanja usluga.

Bonus video:

05:21

CILJ NAM JE POVEĆANJE PENZIJA, A NE STAROSNE GRANICE! Direktor PIO fonda Ognjenović: Plan za 2025. je prosečna penzija od 440 evra

(Espreso/N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.