Šta će nam sve biti jeftinije? Na spisku 81 proizvod, niže cene od 1. septembra
Bolja cena, Foto: EPA TOLGA AKMEN, Espreso, AP Photo Daniel Ceng

NAJBOLJA CENA

Šta će nam sve biti jeftinije? Na spisku 81 proizvod, niže cene od 1. septembra

Konferenciji prisustvuju i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović

Objavljeno:

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević predstavlja u Vladi Srbije, akciju "Najbolja cena".

Akcija "Najbolja cena" trajaće od 1. septembra do 31. oktobra.

Konferenciji prisustvuju i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Miloš Vučević
foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

Predsednik Vučić o akciji "Najbolja cena"

Vučić je govoreći o akciji "Najbolja cena" otkrio da će 81 proizvod biti na sniženju.

- Mi smo napravili čitavu korpu. Videćete kako to izgleda. 81 proizvod će biti na toj listi. Sve što pomislite, od voća, jabuka koje su bile skupe, idemo na veoma niske cene... Juhor pašteta koja košta 54,9 dinara, najniže je otišla na akcijama na 40 dinara, ići će na 37 dinara. Dakle od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, sve što je ljudima potrebno.

- Široka paleta proizvoda. Ta akcija će trajati od 1. septembra do 31. oktobra.Da posebno ljudima u tim teškim mesecima, uvek su najteži septembar, januar, februar, sa najvišim troškovima. Ovim podižemo i stopu odgovornosti kod trgovaca, ali i jasno pokazujemo koliko nam je stalo da oni siromašniji mogu sa lakoćom da prebrode ovaj težak period, ako ne sa lakoćom, svakako da mogu da priušte dostojanstven život.

- Veoma sam zadovoljan kako je to ispalo, zadovoljan sam paletom proizvoda, od sapuna, šampona, praška za već do svih vrsta namirnica, voća, povrća, mesa, mesnih i mlečnih prerađevina - rekao je juče predsednik o akciji "Najbolja cena".

Bonus video:

03:05

Ovo je samo deo ekonomskog boljitka koju vodi Srbija Antić tvrdi: Evo kada bi prosečna plata bila daleko veća od 1.000 evra

(Espreso / Kurir / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.