Povodac za kokoške, šnalice u obliku čipsa, bube: Najbizarniji proizvodi na Temu!
Temu, Foto: Ascannio / Alamy / Alamy / Profimedia

da li je realno?

Povodac za kokoške, šnalice u obliku čipsa, bube: Najbizarniji proizvodi na Temu!

Na Temu aplikaciji može da se kupi povodac za kokoške.

Objavljeno:

Još jedna velika kineska platforma za onlajn prodaju "Temu", ubrzano osvaja i srpsko tržište. Niske cene, širok asortiman, agresivna reklama i paketi koji stižu za nekoliko nedelja - ključni su razlozi popularnosti među svim generacijama. Mnogi Srbi kupuju preko ove aplikacije i tvrde da ima svašta, "od igle do lokomotive".

Na Temu aplikaciji postoji kategorija "čudne stvari" gde može da se svašta nađe što vam je u većini slučajeva nepotrebno. Mnogi proizvodi su nasmejali ljude, a na listi najčudnijih, našao se povodac za kokoške. Povodac košta 257 dinara i ima ga u raznim bojama.

1 / 4 Foto: Temu/Printscreen

Još neke od čudnih stvari koje su Srbi komentarisali u Fejsbuk grupama gde dele svoja iskustva su, šnalice u obliku čipsa koje koštaju 40 dinara. Možete da nađete i čarape sa printom "pilećih nogica" za 171 dinar. Ono što je nasmejalo mnoge jeste majca sa printom muškog tela koja košta 579 dinara.

Možete da kupite i veštačke bube za 62 dinara, a mnogima nije jasno čemu one služe. Srbi su naišli i na donji veš za muškarce u obliku slona koji košta 146 dinara. Ono što je mnoge začudilo jeste pomagalo za uriniranje kod žena koje košta 83 dinara i izgleda kao levak.

Šta vi mislite o ovim proizvodima i da li biste ih kupili?

Bonus video:

05:20

POVEĆANA POTROŠNJA MOŽE BITI DEO KLINIČKOG SINDROMA! Stručnjaci smatraju da je prekomerna kupovina POSLEDICA OVOG POREMEĆAJA

(Espreso/ Mondo/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.