Ova kuća ima 126 kvadrata, 2 pomoćna objekta, 14 ari placa, a košta manje od 20.000 evra: Izolovana od buke i gužve
Kuća na prodaju, Foto: FACEBOOK / SCREENSHOT

NEKRETNINE

Ova kuća ima 126 kvadrata, 2 pomoćna objekta, 14 ari placa, a košta manje od 20.000 evra: Izolovana od buke i gužve

Vlasnik kuće je u oglasnu sve detaljno objasnio

Objavljeno:

Kuća od 126 metara kvadratnih, dva pomoćna objekta i 14 ari placa prodaje se po ceni od svega 19.000 evra. Nalazi se na samo 70 kilometara od Beograda, a 20 kilometara od centra Zrenjanina.

Vlasnik kuće je u oglasnu sve detaljno objasnio i pored svega što se nalazi na imanju ona je i naglasio da je kuća funkcionalna, ali da je ipak potrebno malo ulaganja.

- Kuća od 126 metara kvadratnih sa dva pomoćna objekta jedan od 30 metara kvadratnih i drugi od 22 kvadrata sa poljoprivrednim zemljištem. Preko puta salaša, 5 minuta hoda do jezera, 5 minuta vožnje do Carske bare.

Kuća
foto: FACEBOOK / SCREENSHOT

- Udaljena je 70 kilometara od Beograda i 20 kilometara od centra Zrenjanina. Kuća se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, dve spavaće sobe, letnje kuhinje i dve ostave - jedna sa spoljašnje strane kuće (pogodna za ogrev) i druga sa unutrašnje strane kuće. Na placu se nalaze dva pomoćna objekta, kao i plodno zemljište koje je redovno održavano i obrađivano.

- Polovina kuće je sazidana od cigli dok je druga polovina (spavaće sobe) od prirodnih materijala (nabijača). Potrebno je malo ulaganje, ali je kuća funkcionalna i može se živeti u njoj.

- Belo Blato je idealno pozicionirano između dva jezera, udaljeno od gradske buke, a blizu Beograda i Zrenjanina. Idealno mesto za odmor ili miran porodičan život, zaključio je on.

Bonus video:

01:55

DA LI JE SIGURNIJE ULAGATI U ZLATO ILI U NEKRETNINE? Stručnjaci izneli benefite i rizike dvaju najsigurnijih investicija

(Espreso / Blic / Anica Jelovac / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.