Stigla pomoć za ove penzionere u Srbiji: Dobre vesti iz PIO fonda
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PENZIONERI

Stigla pomoć za ove penzionere u Srbiji: Dobre vesti iz PIO fonda

U saradnji sa Fondom PIO, Udruženje penzionera Knjaževac raspisalo je konkurs

Objavljeno:

Najvažnija aktivnost bila je podela paketa za socijalno ugrožene penzionere u opštini Knjaževac.

U saradnji sa Fondom PIO, Udruženje penzionera Knjaževac raspisalo je konkurs za raspodelu paketa solidarne pomoći penzionerima, te je najugroženijima sa teritorije opštine Knjaževac podeljeno 396 paketa.

Oni su, takođe, organizovali i manifestaciju „Moj grad” ispred svog udruženja, a bili su i počasni gosti na smotri u Leskovcu koja okuplja folkloraše iz cele Srbije.

Manifestacija „Moj grad” okupila je članove KUD „Sunčana jesen” i brojne građane na platou Doma kulture, a posetioci su uživali, kao i uvek, u bogatom kulturno-umetničkom programu.

1 / 4 Foto: Beta / Dragan Gojić

U organizaciji Udruženja penzionera grada Leskovca održana je 15. po redu manifestacija Međunarodni festival folklora trećeg doba. Na festivalu su učestvovala brojna udruženja, a penzioneri knjaževačkog udruženja i KUD „Sunčana jesen” predstavili su se igrama iz svog kraja, odnosno igrama iz Knjaževca i Budžaka.

Još jedno priznanje ovom udruženju stiglo je kao potvrda marljivog truda i rada. Treba reći i to da su, kao istrajni čuvari od zaborava važnih istorijskih datuma u Knjaževcu, članovi Udruženja penzionera obeležili Dan pobede nad fašizmom, 9. maj, Vidovdan, 28. jun, i Dan borca, 4. jul. Zajedno sa građanima, predstavnicima SUBNOR-a Knjaževac, rezervnim vojnim starešinama, članovima boračke organizacije i predstavnicima lokalne samouprave, položili su vence u znak sećanja na žrtve ratova.

Bonus video:

02:18

PENZIONERI NAŠLI NAČIN KAKO DA UŠTEDE STRUJU KOJI JE POTPUNI HIT! Ne moraju da pale klimu, a rashlade se i pri tom zabave

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.