Najjeftinije klime 2024: Kvalitetni i efikasni modeli po neverovatnim cenama!
Klime, Foto: Nebojša Mandić

SASOMANGE.rs

Najjeftinije klime 2024: Kvalitetni i efikasni modeli po neverovatnim cenama!

Otkrijte najjeftinije klime 2024. godine koje nude vrhunski kvalitet i efikasnost po pristupačnim cenama! U našem tekstu predstavljamo najbolje modele koji kombinuju pouzdanost i štedljivost, pružajući vam optimalno rashlađivanje bez narušavanja budžeta.

Objavljeno:

Letnje vrućine nas podsećaju koliko je važno imati efikasan klima uređaj koji može da rashladi vaš dom ili kancelariju. Međutim, kvalitetni klima uređaji ne moraju biti skupi. U 2024. godini na tržištu se mogu naći mnogi pristupačni modeli koji kombinuju visoke performanse, energetski efikasnost i povoljne cene. U ovom blogu, predstavićemo vam najjeftinije klime koje nude optimalnu vrednost za vaš novac.

1. FOX FAC-12R32IAX-WF

Cena: 29,489 RSD - cena može varirati

Klime
foto: Sasomange

FOX FAC-12R32IAX-WF inverter klima uređaj donosi vrhunske performanse sa kapacitetom od 12000 BTU. Opremljen je rashladnim fluidom R32 sa GWP od 675, što ga čini ekološki prihvatljivim. Energetska klasa hlađenja je A++, dok je grejanje ocenjeno sa A+. Sa koeficijentom hlađenja (SEER) od 6.2 i koeficijentom (SCOP) od 4, ovaj uređaj osigurava efikasno i ekonomično hlađenje i grejanje. Uz tih rad unutrašnje jedinice od 54 dB, idealan je za kućnu upotrebu.

2. TESLA TA36FFML-1232IA INVERTER

Cena: 31,900 RSD - cena može varirati

Klime
foto: Sasomange

TESLA TA36FFML-1232IA Inverter klima uređaj nudi izvanredne performanse sa kapacitetom hlađenja i grejanja od 12000 Btu. Sa energetskom klasom A++ za hlađenje i A+ za grejanje, ovaj model koristi ekološki rashladni gas R32. Poseduje niz funkcija uključujući turbo hlađenje, inteligentno odmrzavanje, auto restart, i sleep mode. Unutrašnja jedinica radi tiho sa nivoom buke od samo 30 dB, dok spoljašnja jedinica ima nivo buke od 53 dB. Ovaj klima uređaj je idealan za efikasno i tiho rashlađivanje i grejanje vašeg prostora.

3. TCL Inverter TAC-12CHSD/XA73IFS ELITE lite WIFI integrisan

Cena: 37,799 RSD - cena može varirati

Klime
foto: Sasomange

TCL Inverter TAC-12CHSD/XA73IFS ELITE Lite klima uređaj nudi vrhunske performanse sa kapacitetom od 12000 BTU i energetskim klasama A++ za hlađenje i A+ za grejanje. Opremljen je WiFi integracijom, omogućavajući vam jednostavno upravljanje uređajem putem aplikacije. Sa SEER koeficijentom od 6.1 i SCOP koeficijentom od 4, ovaj model je energetski efikasan. Poseduje niz funkcija kao što su turbo hlađenje, inteligentno odmrzavanje, auto restart, timer, sleep mode, i inteligentno prezagrevanje. Unutrašnja jedinica radi tiho sa nivoom buke od 32 dB, dok spoljašnja jedinica ima nivo buke od 60 dB. Savršen je za efikasno i komforno rashlađivanje i grejanje vašeg prostora.

4. VIVAX ACP-12CH35AEGI+ R32 Inverter klima, 12000 BTU, Hlađenje/grejanje A++/A+, LED ekran, Područje rada -10° do 50°C

Cena: 31,999 RSD - cena može varirati

Klime
foto: Sasomange

VIVAX ACP-12CH35AEGI+ R32 Inverter klima uređaj sa kapacitetom od 12000 BTU pruža efikasno hlađenje i grejanje sa energetskim klasama A+++ za hlađenje i A++ za grejanje. Sa snagom hlađenja od 3.52 kW i snagom grejanja od 3.81 kW, ovaj uređaj je idealan za različite klimatske uslove sa opsegom rada od -10°C do +50°C. Poseduje visoke SEER i SCOP koeficijente (8.5 i 4.6), što osigurava ekonomičnu potrošnju energije. Freon R32 i protok vazduha od 700 m³/h dodatno poboljšavaju performanse. Ovaj model dolazi sa LED ekranom i pet godina garancije, uz uslov redovnog servisiranja.

5. Union UN-09WFZ1 Inverter klima uređaj, 9000Btu, Wi-Fi ready, Bela

Cena: 30,999 RSD - cena može varirati

Klime
foto: Sasomange

Union UN-09WFZ1 Inverter klima uređaj sa kapacitetom od 9000 Btu pruža efikasno hlađenje i grejanje, sa kapacitetima od 2.65 kW i 2.70 kW, respektivno. Ovaj model koristi eko gas R410A i poseduje energetsku klasu A. Sa temperaturnim opsegom rada od -7°C do 45°C, ovaj uređaj je idealan za različite klimatske uslove. Dodatna pogodnost je Wi-Fi ready funkcionalnost, koja omogućava jednostavno upravljanje putem pametnih uređaja.

Na sajtu Iskustva&Preporuke istražite ponudu klima uređaja i uporedite cene različitih dobavljača kako biste pronašli savršeno rešenje za osveženje svog doma ili kancelarije tokom toplog leta.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso / Sasomange / Danilo Popović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.