LAKO JE I MOŽE SVAKO: Otkrijte tajnu kako kupci iz Srbije brzo nalaze savršene nekretnine u Crnoj Gori!
Crna Gora, Foto: Promo

nekretnine

LAKO JE I MOŽE SVAKO: Otkrijte tajnu kako kupci iz Srbije brzo nalaze savršene nekretnine u Crnoj Gori!

Osim kupovine nekretnina u Srbiji kao primarnog mesta za život, Crna Gora je oduvek bila privlačna destinacija za mnoge investitore

Objavljeno:

U današnje vreme, tržište nekretnina postaje sve dinamičnije i dostupnije zahvaljujući savremenim tehnologijama. Pre par decenija skoro je bilo nezamislivo da će nekretnine u regionu doseći cene od deset hiljada evra po kvadratu ili više.

Međutim, usled snažnog rasta tržišta nekretnina, razvoja infrastrukture, standarda i povećane potražnje, luksuzni segment tržišta Crne Gore je značajno napredovao.

Za većinu kupaca, nekretnine sve više predstavljaju mnogo više od običnog stambenog prostora – ključni su kompletan koncept, vrhunski kvalitet gradnje, moderna arhitektura i dizajn, okruženje, kao i dodatni sadržaji.

Osim kupovine nekretnina u Srbiji kao primarnog mesta za život, Crna Gora je oduvek bila privlačna destinacija za mnoge investitore, što zbog kulturne povezanosti, tako i fenomenalne prirode.

Posebno se ističe nova mogućnost za kupce iz Srbije da lako i brzo pretražuju nekretnine u Crnoj Gori putem platforme Sasomange Nekretnine. Ova inovacija značajno olakšava proces traženja idealne nekretnine, bilo da je reč o stanu, kući, vikendici ili zemljištu.

Evo nekoliko razloga zašto je kupovina nekretnine u Crnoj Gori toliko atraktivna:

Blizina mora: Crna Gora nudi prelepe obale Jadranskog mora sa čistim plažama i slikovitim primorskim gradovima kao što su Budva, Kotor i Herceg Novi. Ovo je idealno mesto za one koji žele da uživaju u mediteranskom načinu života.

Crna Gora, Turizam
foto: Promo

Divna priroda: Zemlja je poznata po svojoj izuzetnoj prirodnoj lepoti, uključujući nacionalne parkove, planine, reke i jezera. Nacionalni parkovi Durmitor i Biogradska gora pružaju mogućnosti za planinarenje, skijanje i druge avanturističke aktivnosti. Skadarsko jezero i Crno jezero su popularna među ljubiteljima ribolova, vožnje čamcem i posmatranja ptica.

Crna Gora, Turizam
foto: Promo

Niski porezi na nekretnine: Porezi su takođe važan faktor kod investiranja u nekretnine. U Crnoj Gori, standardna stopa poreza na nepokretnosti kreće se od 0,25 do 1% tržišne vrednosti godišnje, uz izuzetke gde može biti do 5%. Ovo omogućava da maksimalno iskoristite svoju investiciju i dugoročno ostvarite veći povrat.

Blizina Srbije: Geografska blizina Crne Gore i Srbije omogućava lakšu logistiku i češće posete, što je posebno važno za one koji žele vikendice ili sezonske domove.

Portal Sasomange Nekretnine je prepoznao potrebe srpskih kupaca i kao pouzdana platforma za kupovinu i prodaju nekretnina omogućio renomiranim crnogorskim agencijama da oglase preko hiljadu oglasa različitih nekretnina iz Crne Gore. Platforma nudi detaljne informacije o nekretninama, slike, lokacije i sve potrebne podatke za donošenje informisanih odluka.

Ukoliko ste u potrazi za vašim novim domom iz snova, vikendicom za odmor ili investicijom u Crnoj Gori, posetite Sasomange Nekretnine i započnite svoju pretragu već danas.

Bonus video:

01:37

PLATE RATU 500 EVRA, PA ODRŽAVANJE 300 I ŠTA IM OSTANE? Agent za nekretnine o izazovima kupovine stana na kredit u Srbiji

(Espreso/ Sasomange.rs/ Biljana Stojković/ Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.