cene suvog mesa
JEFTINIJE NEGO U MARKETIMA: Evo koliko košta meso kod domaćih proizvođača u Srbiji, samo takav izbor! (FOTO)
Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Mi iz Paraćina" pojavila se objava jednog proizvođača mesa i domaćih mesnih prerađevina sa detaljnim cenama
Kilogram svinske masti u Paraćinu kod domaćih proizvođača košta već od 400 dinara, kavuma iznosi 300 dinara, dok suvo meso po kilogramu košta od 400 do 700 dinara.
Na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Mi iz Paraćina" pojavila se objava jednog proizvođača mesa i domaćih mesnih prerađevina sa detaljnim cenama.
U objavi sa cenovnikom stoji da šnicle od svinjskog buta i vrata za kilogram koštaju 600 dinara, svinjsko meso komadi iznosi 1 kg 550 dinara, dok je kilogram čvaraka 800 dinara.
U cenovniku stoji i da je kilogram kavurme 300 dinara, a kilo svinjske masti 400 dinara.
Što se diče domaćih suvih ili dimljenih proizvoda oni koštaju od 400 do 700 dinara.
Cene suvog mesa
- suve kosti 1 kg 400
- suva rebra 1 kg 500
- suvo meso 1 kg 600
- suva slanina 1 kg 700
- pečenica 1 kg 700
- suvi vrat 1 kg 700
- dimljene kobasice 1 kg 600
*Iznosi su u dinarima
Poređenja radi u marketima u Beogradu prodimljena kobasica košta 900 dinara, suvi vrat je od 1.100 dinara kao i pečenica. Suva rebra koštaju 600 dinara, dok je svinjska mast znatno poskupela i košta od 470 do 630 dinara.
Bonus video:
(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!