Spašene jadne kornjače vezane lancem na Tamiškom keju: Ove ljudske odrone treba zatvoriti i baciti ključ! Strašno!
Kornjače, Foto: Printscreen/Instagram/Zdravo Pančevo

srećan kraj

Spašene jadne kornjače vezane lancem na Tamiškom keju: Ove ljudske odrone treba zatvoriti i baciti ključ! Strašno!

Na osnovu pregleda snimaka kamera, uočena je osoba koja je osumnjičena za ovo delo

Objavljeno: 18:28h

Kornjače koje su juče bile vezane plastikom i lancem u Pančevu na Tamiškom keju su u međuvremenu spasene!

Naime, policija je danas na keju na Tamišu u Pančevu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, a nakon prijave jedne Pančevke, obavila uviđaj povodom slučaja dve šumske kornjače koje su juče uočene u reci vezane lancima za obalu sa ispisanim imenima i iscrtanim religijskim simbolima na oklopima i sa perima privezanim za telo, piše na Instagram stranici "Zdravo Pančevo".

Portparol Policijske uprave Pančevo, Željko Grujić, potvrdio je za portal zdravopancevo.rs da je policija postupila po prijavi građanke i izvršila uviđaj. – U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom preduzećemo sve dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica u vezi sa ovim slučajem – rekao je Grujić. Prema saznanjima portala zdravopancevo.rs, kornjače je sinoć oslobodio jedan mladić koji radi u blizini i one su još uvek žive. Jedna je u veoma lošem stanju, dok je druga nešto bolje. Mladić koji ih je spasao će ih i udomiti. Kako nezvanično saznajemo, na osnovu pregleda snimaka kamera, uočena je osoba koja je osumnjičena za ovo delo, a istraga je u toku, piše u objavi.

Podsetimo, juče je u Pančevu na Tamiškom keju jedan bračni par zabeležio je uznemirujuću scenu u vodi. Žena je u poruci profilu "Zdravo Pančevo" napisala da joj prizor koji je videla sa mužem liči na neku vrtu "vradžbine" i da su ostali bez teksta kada su videli kornjače vezane plastikom i vezane lancem.

Bonus video:

02:02

Policija zatekla beživotna tela bračnog para dok su i dalje bili zagrljeni!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.