Srpkinja našla trajno rešenje za smrdibube, pa sve šokirala otkrićem: "Već 2 nedelje nema nijedne"
Smrdibube, Foto: Profimedia

podelila sa svima

Srpkinja našla trajno rešenje za smrdibube, pa sve šokirala otkrićem: "Već 2 nedelje nema nijedne"

Kako kaže, do uspešne formule je došla sasvim slučajno!

Objavljeno:

Iako mnogima nisu dale mira ni tokom leta, najezda smrdibuba tek kreće sa malo hladnijim vremenom, a ljudi se snalaze kako znaju i umeju da ih se otarase, iako ove bude ne prave neku posebnu štetu. Jedna Marija je izgleda našla rešenje.

Kako kaže, do uspešne formule je došla sasvim slučajno!

"Ako se neko kao ja mučio s punom terasom smrdibuba koje po Guglu beže od mirisa nane, ja kao kvalitetna domaćica nisam imala čaj u kući ali sam se dosetila da imam kremu za stopala sa mirisom mente, i nakon 48 sati od prskanja po terasi njom, evo već dve nedelje nema nijedne", piše na Tviteru Marija.

Kako kaže morala je da se snađe i evo šta je uradila:

Smrdibuba
foto: Profimedia

"Pošto je krema, morala sam da je prokuvam s vodom da može da se prska (bože moj, moramo biti kreativni), napunila onu prskalicu pa po njima (bilo ih je desetak u jednom ćošku terase) i isprskala sve što sam mogla, i stvarno su se posle dva dana pokupile i nestale a novih još nema. Da li ima neke veze ili im više nije sezona a ja nisam u toku, ne znam, ali ne rušite mi sneška!", napisala je ova devojka.

Kako dalje kaže, isprskala je sve ćoškove isprskala, vrata od terase i ni jedna buba više nije ušla. I najbolje od svega je što, kako kaže, kada unese veš neću uneti nijednu u kuću"

Ispod njenog tvita i ostali su počeli da pišu kako se oni bore protiv smrdibuba.

Koliko nana pomaže

"Ja sam prskala eterično ulje mente po balkonu i stavila dve saksije sa biljkom nane na prozor. Moram da priznam da se sve to baš svidelo mojim smrdibubama, fino su se sunčale na listovima i uživale u mirisu", kaže jedna žena, dok drugi korisnik Tvitera piše:

"Ja sam ih se otarasio kad sam pustio golubovima da naprave diskoteku na terasi. Ali možete da pretpostavite koja je bila cena sa krilatim pacovima, pa to i nije tako dobar način".

Mnogi su pisali da nije nana taj "tajni sastojak" već verovatno nešto drugo iz kreme.

03:53

Nišlije napravile aplikaciju koja pomaže pri ankcioznosti i depresiji!

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.