Heroj Aleksandar koji je spasio ženu i dete iz zapaljenog auta poslao moćnu poruku: Svi ovo trebaju da pročitaju
Heroj Aleksandar, Foto: Printscreen Instagram/moj_beo_grad_

svaka mu čast!

Heroj Aleksandar koji je spasio ženu i dete iz zapaljenog auta poslao moćnu poruku: Svi ovo trebaju da pročitaju

Heroj Aleksandar oduševio celu Srbiju

Objavljeno:

Heroj iz Valjeva, koji je spasio ženu i dete iz auta koji je upao u kanal pun vode oglasio se na Instagramu. Skroman kakav jeste, kaže da je njegov postupak nešto sasvim normalno.

"Vest se raširila regionom, jer je neko iskoristio priliku i slikao kamion. Veliko hvala svima na podršci i na lepim rečima, drago mi je da znam da ipak ovaj svet ima iskrenih i plemenitih ljudi. Jasno mi je da mediji rade svoj posao ali ja iskreno i bez foliranja ne želim ovakvu reklamu i promociju. Znam isto da ne mogu ni kontrolisati to ali isto tako stvarno nemam vremena da dajem izjave, gostujem po emisijama za ovako nešto. Jasmo mi je da smo okruženi đubretom sa svih strana i mračnim vestima, pa je svaki normalan čin senzacija".

"Uradio sam ono što normalna svest svakog čoveka može da uradi, a ovo nije prvi put a ni neko herojsko delo pomoći na putu u nevolji je samo jedan običan radni dan jednog profesionalnog vozača".

"Jedinu molbu imam za sve: imajte tolerancije u saobraćaju, poštujte jedni druge, vozite bez besa, nemaju svi istu moć i sposobnost iza volana, propustite, ustupite i imajte malo razumevanja za vozače teretnih vozila".

Bonus video:

00:09

Krvav dečko sedi pored smrskanog automobila, odmah sam prileteo u pomoć: Flip je heroj iz Čačka koji se našao na licu mesta udesa na autoputu

(Espreso/Telegraf.rs/J.V./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.