Brucoši poveli roditelje na fakultet! Srpkinja zanemela kad je videla šta rade: "Ne pravite de*ile od dece"
Studenti, Foto: Espreso.co.rs

šok

Brucoši poveli roditelje na fakultet! Srpkinja zanemela kad je videla šta rade: "Ne pravite de*ile od dece"

Objava jedne Srpkinje koja je zatekla šok scenu na fakultetu izazvala haos na mrežama

Objavljeno:

Juče je Instagramovoj na društvenoj mreži "Threads" osvanula objava jedne korisnice iz Srbije koja je zamolila roditelje da ne idu sa decom na fakultet. Kako je objasnila, kada je otišla po papire na svoj fakultet, zatekla je gomilu brucoša koji u redu čekaju sa sve pratnjom u vidu mame i tate.

Korisnicu ove društvene mreže zaprepastila je ta scena, jer kako smatra, studenti su pre svega punoletni, a osim toga, trebalo bi sami da znaju da završe svoje obaveze, bez pomoći roditelja.

"Roditelji, ne pravite de**le od dece, molim vas. Odem po neke papire. Brucoši na fakultetu. Treba na šalteru da predaju samo papir na kom se popuni ime, prezime i zalepi slika, da im izrade studentske kartice. Stoji red brucoša, tresu se, i bar 80 odsto njih stoji tu sa roditeljima, i oni im to završavaju", napisala je iznervirana sugrađanka.

Kako je pojasnila, nikada sebi ne bi dozvolila da tako vaspitava svoju decu.

Ja evo ne znam. Sebi ću pre levu nogu odseći ako dete ne vaspitam da bude sposobno i samostalno dok dođe do faksa", dodala je.

"Pustite ih, to je težak zadatak"

Naravno, komentari su odmah usledili. Većina građana razumela je bes autorke objave i složila se sa njom da roditelji nemaju šta da traže na fakultetu sa svojom decom.

"Ma ajde bre... de**lizam. Kao na igralištu. Dete silazi sa tobogana, ljulja se na ljuljašci, a majke obleću ko sovuljage, da ne padnu", napisala je jedna korisnica.

Ipak, bilo je i onih koji su možda i razumeli razlog zbog kog su se roditelji našli tamo.

"Da plate šta treba da se plati. Da sin ne bi popio ili pazario drogu od školarine", našalio se jedan od korisnika društvene mreže.

Bilo je i onih koji su branili i roditelje i decu, te su naveli da ima vremena da "rade sami, a sada roditelji treba da im pomognu koliko god mogu".

"Ne vidim problem, takva vrsta birokratije je većini nešto novo. Boje se klinci da nešto pogrešno ne ispune", piše u jednom komentaru.

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.