Umro Božidar Vučetić
Foto: Rina

UŽASNO

Umro Božidar Vučetić

Kraći period svoje radne karijere, Božidar Vučetić je proveo na mestu direktora JP za informisanje „Televizije Gornji Milanovac"

Objavljeno:

Posle teške bolesti u sedamdesetoj godini života preminuo je Božidar Božo Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac. Vučetić je ostavio neizbrisiv trag, jer je doprineo napretku svog rodnog grada.

Zaposlen u JP "Graditelj”, nesebično je pomagao i učestvovao u razvoju preduzeća, ali i stvaranju odličnih poslovnih rezultata, počevši od proizvodnih zaduženja do direktorske pozicije. Karijeru u „Graditelju”, Vučetić je započeo na radnom mestu tehnologa konstuktora u tehničkoj pripremi, zahvaljujući svom znanju i zalaganju, veoma brzo je došao na mesto upravnika a potom i direktora proizvodnje. Kasnije postaje tehnički direktor a potom i direktor čuvenog gornjomilanovačkog preduzeća „Graditelj”.

Kraći period svoje radne karijere, Božidar Vučetić je proveo na mestu direktora JP za informisanje „Televizije Gornji Milanovac”, nakon čega je u dva navrata bio izabran za direktora JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac, gde je ostao do poslednjih dana svog radnog veka.

Božidar Božo Vučetić bio je i učesnik rata u periodu od januara do juna 1992. godine na području Hrvatske (Lipik, Pakrac, Psunj i Papuk).

Bio je oženjen, otac dva sina.

Vreme i mesto održavanja sahrane naknadno će biti objavljeno.

12:51

Eutanazija - pravo na dostojanstvenu smrt ili moralni greh?

(Espreso / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.