"Polovina mene je mrtva, ali je polovina hrabra da čuje istinu": Potresan apel majke nestalog navijača Arse (VIDEO)
Majka Nemanje Arsenovića, Foto: nemanjaarsenovic3/TikTok

MOLI ZA POMOĆ

"Polovina mene je mrtva, ali je polovina hrabra da čuje istinu": Potresan apel majke nestalog navijača Arse (VIDEO)

U jednom od videa koji je objavila na Tiktoku, otkrila je i da se njen sin Nemanja Arsenović poslednji put javio sa benzinske pumpe 11. februara prošle godine

Objavljeno:

Majka navijača Crvene zvezde Nemanje Arsenovića Arse (38) koji se vodi kao nestao od februara prošle godine, ponovo se juče oglasila preko društvene mreže Tiktok na kojoj je objavila da i dalje traži svoga sina i uputila molbu da ukoliko neko bilo šta zna o njemu, javi.

Navela je da je njenom sinu juče bio rođendan i da joj dan kada se rodio bio najsrećniji u životu.

„Poslednje dve godine ja ne mogu da zagrlim mog sina i da mu čestitam rođendan, jer ja ne znam gde je on. Ne mogu da saznam ni od koga, osim raznih uličnih priča koje se završavaju negativnim ishodom. Polovina mene jeste mrtva, ali je polovina hrabra i snažna za moga sina, verujte mi, mogu da čujem istinu.Samo želim da pronađem svoje dete“, navela je ona u snimku objavljenom na Tiktoku i dodala da je ranije pominjala imena dvojice muškaraca za koje je čula da su učestvovali u nestanku njenog sina, ali da su to informacije koje je dobila u porukama i da ona ne zna da li je to isitina ili ne.

„Molim i dalje da ako ima hrabrih momaka da mi kažu istinu, da odem i pronađem moga sina“, rekla je majka Nemanje Arsenovića na kraju prvog videa.

U drugom videu uz pesmu „Nedostaješ“ objavila je fotografije sina, kao i njihovu zajedničku sliku.

U videu koji je objavila u maju, takođe je zamolila sve ljude koji bilo šta znaju o njenom sinu da joj jave. U potresnim videima, nesrećna žena je objasnila da se poslednji put sa sinom čula 11. februara prošle godine.

@nemanja_arsenovic3 Danas je njegov rodjendan i ja njega drugu godinu ne mogi da zagrlim. Molim vas spremna sam da se suocim sa istinom. Price koje dolaze do mene ukljucuju sledece osobe Nikola Vusevis i Piperski kao sto sam vec spomenula u prethodnoj objavi i da im je navodno kumovao Luka Vukicevic, ja ovde nista ne tvrdim samo kazem koje poruke dolaze do mene. Molim vas delite da video bude viralan. #barselona #madrid #portugal #spain #madrid #missingperson #nemanjaarsenovicarsa #arsa ♬ original sound - nemanja_arsenovic_arsa86

„Želim da dođem do prave istine. Svesna sam da moj sin nije bio cveće, ali on je moj sin, i nije bio ni najgori. Meni treba samo istina, da dođem do mog deteta šta god da je u pitanju. Samo želim da dođem do njega. Molim vas, podelite video, ne bi li došla do istine. Meni kao majci treba istina gde je moj sin, šta mu se desilo. To hoću da znam, šta god da je, hoću istinu i da pronađem moje dete. Gde god da je. Patika njegova ako je ostala, hoću da je pronađem“, plačući je majka nestalog Aresnovića uputila apel za pomoć.

U jednom od videa koji je objavila na Tiktoku, otkrila je i da se njen sin poslednji put javio sa benzinske pumpe 11. februara prošle godine, ali da nije sigurna iz koje države.

@nemanja_arsenovic3 hvala vam puno na podrsci, ovo je poslednji video koji kacim, molim vas delite da dodje do sto vise ljudi 🙏🙏🙏#spain #portugal #madrid #barselona ♬ original sound - nemanja_arsenovic_arsa86

„Poslednjih godinu ili dve je živeo u Portugalu. Od tada se ne javlja, evo već druga godina. Obratila sam se svim mogućim institucijama u zemlji, pisala sam evropskim državama. Iz Portugala sam dobila zvanično da se dogodio sukob između dve beogradske grupe i da je u jednoj grupi bio navodno i moj sin i da sumnjaju na loš ishod, ali ništa od toga još nije zvanično jer je istraga u toku“, podelila je ona sve infromacije koje ima o sinu.

Poslednje saznanje, prema istim informacijama, je da je bio u Portugalu i da je 23. januara prošle godine „ostavljen na trgu Vasko de Gama“.

Inače, ime Nemanje Arsenovića poslednji put se u javnosti pominjalo 2018. kada se, kako se sumnja, u septembru zakucao automobilom u kuću poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Za njim je tada, kako je Kurir pisao, bila raspisana poternica.

Kako je Kurir pisao, Arsenović ima krcat dosije i prvi put je na udaru policije bio sa samo 14 godina.

Bonus video:

00:18

Navijač vređa Zorana Savića

(Espreso/Kurir/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.