"Lik je švalerčina, čista, zna igru": Srpkinji muž najbolje drugarice otkrio šokantnu tajnu, stavio je na...
Prevara, Foto: Profimedia

našla se u dilemi

"Lik je švalerčina, čista, zna igru": Srpkinji muž najbolje drugarice otkrio šokantnu tajnu, stavio je na...

Iako je potražila pomoć od nepoznatih ljudi, sve što je bilo jesu osude, ali ne samo na račun muškarca nego i na njen lični

Objavljeno:

Velika prijateljstva ponekad donose neprijatna iznenađenja, a jedno takvo iznenađenje preti da uzburka odnos između dve prijateljice iz Srbije i to zbog jednog muškarca - muža jedne od njih.

Priča koja se našla na Reditu "zapalila" je korisnike ove platforme nakon dramatičnog priznanje jedne devojke koje je otkrila da je muž njene najbolje drugarice priznao da je od samog početka potajno zaljubljen u nju. Svojim priznanjem želela je da pita za savet šta raditi. Međutim dobila je nešto sasvim drugo.

"Najbolje smo drugarice tri godine, ona ima 30, ja 23 godine. Sa mužem je već 11 godina, i dan danas je strašno zaljubljena. On mi je takođe mnogo dobar drug, sve znam o njemu i priznao mi je da ju je već i prevario jer sa njegove strane ljubavi nema, ali su još zajedno zbog dvoje dece. Ja njoj ništa nisam govorila jer smatram da nije moje da se mešam i ne želim da joj upropastim brak, ali se sada desilo nešto zbog čega ne znam šta da radim i kako da se ponašam", napisala je ona pa objasnila situaciju koja ju je šokirala.

Naime, muž njene drugarice priznao joj je da mu se ona strašno sviđa od samog početka i da "ima sreće" što je drugarica od njegove supruge jer da nije, odavno bi već pokušao nešto sa njom. Kako je objasnila, ona je pokušala najnormalnije da odreaguje ali joj je od tada jako neprijatno.

Prevara
Prevarafoto: Profimedia

"Mnogo je volim, ali kako da joj kažem?!"

"Rekla sam mu da smo ljudi i da je normalno da ti se neko dopada, ja ću to shvatiti kao kompliment ali da ne očekuje od mene ništa. Od tada mi je neprijatno kad mi je on u blizini, stvarno nikada ništa nije pokušao, nije flertovao, ali me je opet strah. Drugarici nisam rekla, ona ne sumnja ništa. Ne želim joj reći jer ću i naše prijateljstvo i njen brak uništiti a znam koliko je srećna sa njim...", napisala je ona pa dodala:

"Ne razumem zašto mi se to dešava, nikada u životu ga nisam pogledala kao muškarca ali posle ovog ne znam šta da radim. Znam da sam mlađa, ne bih rekla da sam ružna, a muškarci izgleda da razmišljaju samo s onome. Nemam kome da kažem, zato pišem ovde, interesuje me vaše mišljenje šta bih trebala učiniti i gde sam pogrešila. Mnogo je volim i ne želim joj naneti bol a kamoli izgubiti je. Hvala vam unapred.

"Najbolja drugarica sa fusnotom"

Iako je potražila pomoć od nepoznatih ljudi, sve što je bilo jesu osude, ali ne samo na račun muškarca nego i na njen lični.

"Čekaj, tebi nije bilo sumnjivo to što se on tebi, drugarici njegove žene, poverava da vara tvoju drugaricu i da je ne voli...i ti si preko toga prešla kao da nije ništa. Najčistija manipulacija. Lik je švalerčina, čista. Zna igru", "Je l' samo meni sve ovo odvratno i jezivo, Ajde njegovo ponašanje, nego i tvoje koja hoće najnormalnije da se ponaša i kulturno odgovara oženjenom 'drugu' koji joj je rekao da 'ima sreće što je još uvek nije muvao'. Ne dao Bog nikome da bude u takvom braku i da ima takve prijatelje kao što si ti. Fuj", "Jadna ta žena sa takvim mužem i sa takvom najboljom drugaricom", "Najbolja drugarica sa fusnotom", "Ne daj mi Bože ovakvu prijateljicu" pisali su oni.

Bonus video:

02:35

PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!

(Espreso/Blic/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.