Đaci priredili nastavnici ispraćaj za pamćenje: Kada je izašla iz učionice nije mogla da veruje šta vidi (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TikTok/zdravopancevo

PRELEPO

Đaci priredili nastavnici ispraćaj za pamćenje: Kada je izašla iz učionice nije mogla da veruje šta vidi (VIDEO)

Nastavnicu biologije Radmilju Trkulju učenici Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu prošle nedelje ispratili su u penziju i

Objavljeno:

Nastavnicu biologije Radmilju Trkulju učenici Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu prošle nedelje ispratili su u penziju i organizovali joj dan koji će joj dugo ostati u sećanju.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video-snimak ovog dirljivog događaja i trenutka u životu svakog nastavnika koji je rasplakao mnoge korisnike ove mreže.

- Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju - piše u opisu videa:

- Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „hvala” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: "Ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi".

@zdravopancevo Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju. Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „HVALA” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi. I zato večeras i celo Pančevo aplaudira nastavnici Radmili! Želimo joj lepe penzionerske dane, dobro zdravlje i mnogo sreće! #pancevo #zdravopancevo ♬ Znam - Kaliopi & Željko Samardžić

Ispod videa nizali su se komentari i i pohvale za učenike.

- Ima još dobre dece. Rasplaka me ovo, Bože! Predivan gest poštovanja bravo dečice naša - glasile su neke od reakcija.

Bonus video:

21:04

CENTRALNI DNEVNIK 15.09.2024

Bonus video:

01:11

Proslava Dana srpskog jedinstva i nacionalne zastave u Minhenu 2

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.