Produkt piščeve sete za zavičajem i dedovinom: Promocija romana doktora Radovana Cvetkovića
Devojka čita knjigu, Foto: Profimedia

"EJ VELJKO! ENO ZORE SA MADLJIČKE RUDI"

Produkt piščeve sete za zavičajem i dedovinom: Promocija romana doktora Radovana Cvetkovića

Radovan Cvetković objavio je komplet od pet knjiga pod nazivom "Unuci i dedovi"

Objavljeno:

14. septembra sa početkom u 13 časova, biće održana promocija romana dr Radovana Cvetkovića "EJ VELJKO! ENO ZORE SA MADLJIČKE RUDI", koja je produkt piščeve sete za zavičajem i dedovinom. Radovan Cvetković rođen je septembra 1955. godine u Trebinji kod Kuršumlije. Sa navršenih pet godina seli se u Beograd gde završava osnovnu i srednju školu, a potom i fakultet. 1983. godine diplomirao je na fakultetu Organizacionih nauka, magistrirao je 1989. godine na istog fakuktetu, a zvanje doktora tehničkih nauka u oblasti informacionih sistema i tehnologija 2012. godine.

Objavio je komplet od pet knjiga pod nazivom "Unuci i dedovi". Prisutni će imati priliku da čuju kako je roman nastajao iz ugla autora, ali i njegovog sina čiji je sastav i bio inspiracija za pisanje.

- Želja za pisanjem o zavičaju rasla je kako sam bivao stariji i kako s Trebinju sve ređe obilazio. Prvi korak sam napravio nakon sinovljevog sastava o zavičaju. Želeo sam da ga otmem o zaborava, te sam pokušao da oživim svakodnevnicu ljudi od pre 2 veka kroz dijalog i priče o njima, rekao je ranije autor i pozvao sve koji su u Lukovskoj banji da dođu na prestavljanje romana i dobiju ovu zavičajnu knjigu.

Bonus video:

07:00

DEDE MI IZ AMERIKE DOŠLE DA SE BORE ZA SRBIJU, A SLAVNI PISAC IH IZVREĐAO Cvetićanin kod Basare: Crnjanski to nije smeo da uradi

(Espreso/Pripremila T.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.