"Znaš li ti ko sam ja"? Bahata pomoćnica gradonačelnika u Zrenjaninu podnela ostavku!
Foto: YouTube/I love Zrenjanin

oglasio se gradonačelnik

"Znaš li ti ko sam ja"? Bahata pomoćnica gradonačelnika u Zrenjaninu podnela ostavku!

Povodom ovog slučaja u narednim danima lokalna samouprava se neće više oglašavati, dodao je Salapura

Objavljeno: 09:54h

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura objavio je jutros da je primio pisanu ostavku Vere Milošev na funkciju pomoćnika gradonačelnika.

Salapura je na Fejsbuku je naveo da se Vera Milošev, iako postupak pred nadležnim organima još nije ni pokrenut, odlučila za takvu odluku da ne bi stvarala problem u funkcionisanju lokalne samouprave i kako bi pokazala odgovornost.

"Da dozvoli nadležnim organima da iznesu punu istinu i na taj način dokaže da nije sve kako su mediji preneli. Pažnja javnosti je dobrodošla kada treba zaštititi prava dece i tu nema tolerancije", naglasio je Salapura.

Prema njegovim rečima, sada je neophodno da se bez medijskih pritisaka pruži mogućnost i Veri Milošev da se nepristrasno utvrde sve činjenice ovog nemilog događaja.

Povodom ovog slučaja u narednim danima lokalna samouprava se neće više oglašavati, dodao je Salapura.

Mediji su preneli da su Milošev i njen prijatelj verbalno napali i pretili trojici dečaka u bioskopu u Zrenjaninu, od kojih je najmlađi sa problemima u razvoju kome su rekli da "ne sme više tu da dolazi" i da tu "ne žele da ga vide", a njegovoj tetki "Znaš li ti ko sam ja?"

Bonus video:

03:54

Ovog malog debila neću da vidim ovde! Otac dečaka iz Zrenjanina koga je brutalno vređala pomoćnica gradonačelika za Kurir

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.