To su kolege! Vatrogasci ispraćeni na spektakularan način: Saša i Goran imali odlazak u penziju za poželeti (VIDEO)
ispraćaj u penziju, Foto: Printscreen/Instagram/MUP

MUP

To su kolege! Vatrogasci ispraćeni na spektakularan način: Saša i Goran imali odlazak u penziju za poželeti (VIDEO)

Vatromet, sirene i počast za Sašu i Gorana

Objavljeno:

Vatromet, zagrljaj i muški stisak ruke za zasluženi odlazak u penziju. Bila je tu i po neka suza, jer ne prate se heroji svakoga dana u penziju. A Saša i Goran, to i jesu bili, o čemu bolje govori učinjeno nego reči.

Saša Rančić, pomoćnik načelnika Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice i Goran Marjanović, dugogodišnji načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Zrenjaninu otišli su juče u penziji, a njihove kolege su rešile da ih isprate na način kakav im i dolikuje.

Vatromet, sirene i počast za Sašu i Gorana

Emotivno prisećanje na njihove uspehe i nagrade, ređale su se u vidu slika i snimaka u sklopu objave na Instagramu MUP-a Srbije, gde je postavljen i snimak gde se vidi i na koji način su proveli poslednji radni dan.

"Pripadnici Sektora za vanredne situacije su heroji koji neretko i svoj život rizikuju kako bi spasili druge i zato kada neko od njih ide u zasluženu penziju, kolege im naprave poseban ispraćaj uz zvuke sirena i vatromet.

"Poslednji put je vatrogasno-spasilačkim kamionom Saša Rančić, pomoćnik načelnika Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice, krenuo iz vatrogasne jedinice, baš kao i Goran Marjanović, dugogodišnji načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Zrenjaninu.", navodi se u objavi MUP-a.

Bonus video:

00:39

Aleja zaslužnih građana na Gradskom groblju u Čačku gde će biti položeni posmrtni ostaci Bore Đorđevića

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.