Pogledajte koliko je Srba jutros stiglo u Hanioti: Sve išlo preko Palme!
Hanioti, Foto: printscreen/youtube

kakva cifra

Pogledajte koliko je Srba jutros stiglo u Hanioti: Sve išlo preko Palme!

- I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marinković Palma

Objavljeno:

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi vise udruženja iz Jagodine, udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljni davaoci krvi, privrednici, radio amateri.

- I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima -rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

Dragan Marković Palma
foto: Nebojša Mandić

- Želim da istaknem da je Grčka ubedljivo najbolja država za letovanje za građane Srbije, jer je Grčka prijateljska država Srbiji i siguran sam da premijer Micotakis nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova - poručio je Marković.

On je kazao i da je Srbija danas jedna od država u svetu sa najvećim ekonomskim rastom.

- I zato Aleksandar Vučić ima ogromno poverenje građana Srbije. Sve ono što je Aleksandar Vučić predstavio kao program još kada je bio premijer sve je i realizovano. Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi građani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu. Da je to tako dokazuje i cinjenica da su dva najveća lidera Evropske unije Makron i Šolc razgovarali sa našim predsednikom, koji je podjednako poštovan kao i naša država i na zapadu i na istoku - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije.

Bonus video:

07:39

GRČKA NAJJEFTINIJA, ALI NEMA SMEŠTAJA ZA MALE PARE Seničić: Sezona bolja nego prošle godine, a OVO JE OMILJENA DESTINACIJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.