Preminuo Milan Nikolić
Sveće, Foto: Profimedia

NAJNOVIJA VEST!

Preminuo Milan Nikolić

Dr Milan Nikolić, specijalista, doktor medicine iz oblasti interne medicine, rođen je 1960. godine u Ubu

Objavljeno: 23:26h

Valjevo, Kolubarski okrug i Srbija ostali su bez jednog od najboljih kardiologa, izuzetno poštovanog i kod ogromnog broja pacijenata omiljenog lekara, dobrog čoveka, dobrotvora i građanina. Nakon kratke i teške bolesti napustio nas je doktor Milan Nikolić Ćami.

DrMilan Nikolić, specijalista, doktor medicine iz oblasti interne medicine, rođen je 1960. godine u Ubu. Bio je đak Valjevske gimnazije, a školske 1979/1980. godine upisao je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu i 1985. godine dobija diplomu tog fakulteta. Osam godina kasnije položio je specijalistički ispit iz interne medicine, a 2002. godine odbranio je rad uže specijalizacije i stekao stručni naziv specijaliste iz kardiologije.

Dr Nikolić je bio jedan od najzaslužnijih za osnivanje i pokretanje angiosale bolnice u Valjevu 2010. godine, čiji je dugogodišnji šef bio, uvodeći u rad angiosale koja je do sada spasila na hiljade života, mlade lekare od kojih je mnogima bio mentor i uzor.

Zdravstveni centar Valjevo objavio je da će se komemorativni skup povodom smrti dr Nikolića održati u ponedeljak, u 11 sati u sali Edukativnog centra. Opelo će istog dana biti održano u 14 sati u crkvi Pokrova presvete Bogorodice u Pantićevoj ulici, a nakon toga sahrana u 15 časova na Novom groblju u Valjevu.

Dr Ćami nije bio samo stručni i uvek besprekorni sagovornik i saradnik medija. Bio je čovek na koga je uvek moglo da se osloni i kada je trebalo više od profesionalne pomoći. Zbog toga ostaje neizmerna zahvalnost.

(Espreso / Vamedia.info/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.