"Bivša supruga mog oca mi je postala kuma": Srpska snajka iz Španije otkrila do sada nepoznat detalj iz svog života
Dženi Martin, Foto: Printcreen/TikTok/jenniimartin

neverovatna priča

"Bivša supruga mog oca mi je postala kuma": Srpska snajka iz Španije otkrila do sada nepoznat detalj iz svog života

everovatna priča srpske snajke iz Španije

Objavljeno: 23:42h

Supruga našeg mladog glumca Uroša Jovčića i influenserka iz Španije Dženifer Dženi Martin podelila je sa svojim pratiocima jednu zanimljivu priču iz privatnog života i otkrila da je njena kuma, odnosno žena koja ju je krstila, zapravo prva supruga njenog oca!

Njena priča mnoge je oduševila.

- Kako je bivša žena mog tate postala moja kuma. Znam da ova priča je malo, da kažemo, personal, ali svaka osoba koja zna ovo, pogotovo ljudi kojima sam pričala ovo u Srbiji, svi su u fazonu kao, ja, ovo moraš da pričaš, mnogo je lepa priča. I nekako jeste, nekako je jedna pozitivna priča i baš zbog toga danas vam snimam, jer verujem da ima neka lepa poruka. Dobro, da počinjemo od početka. Moram da dam neke podatke koje su bitne za ovu priču. I to je da moj tata ima 86 godina. Kad je imao 19 godina, otišao iz Španije do Kube. Živeo je tamo nekih 40 i nešto godina. Ostao je tamo jer mu se mnogo svidelo, pa je počeo da radi. Kad je prošlo nekoliko godina, upoznao je jednu ženu. Sa tom ženom se oženio i imao dve ćerke koje su moje sestre. Kao što možete da pretpostavite, razlika između moje sestre i mene je mnogo velika. Moj tata i prva žena su bili zajedno nekih 15 ili 17 godina - ispričala je ona.

Objasnila je da su nakon nekog vremena kada se ljubav ugasila odlučili da se rastanu.

@jenniimartin KAKO JE BIVSA ZENA MOG TATE POSTALA MOJA KUMA #tiktoksrbija #foryou ♬ original sound - Jenni Martin

- Naravno, oni su se mnogo lepo rastali. Moj tata je posle toga i dalje živeo na Kubi, jer je radio. I nekoliko godina posle toga upoznao je moju mamu na Kubi i zaljubili su se. Tokom tog perioda, moj tata je počeo procedure da moje sestre i majka od moje sestre idu da žive u Španiju. Dok je trajala cela procedura, slučajno jedan dan, moj tata je morao nešto da dovede moju stariju sestru i rekao je mojoj mami da dođe sa mnom. Ona je imala baš tremu jer, verujem da sam ja, nije bilo lako uopšte da vidi taj momenat kad mora da upozna ćerke od mog tate. Ali, hvala Bogu, moja sestra je bila skroz korektna, skroz fina, simpatična. Mojoj mami je posle toga bilo drago jer nije se osetila loše. I to je bilo, da kažemo, prvi kontakt - navela je Dženifer.

Sestra i majka od njene sestre su potom otišle na Tenerife, a njena majka i otac su se venčali na Kubi, a nakon nekoliko meseci su se preselili u Španiju.

- Kad su otišli da žive u Španiju, moj tata je imao druga koji je držao neke apartmane. I on mu je dao neka dva, tri apartmana da može pa oni, moja mama, moja sestra, majka od moje sestre, da žive u istoj zgradi. Moram da kažem da se moja mama i prva žena mog tate do tog momenta nisu upoznale. Vlasnik te zgrade u kojoj su živeli nije dozvoljavao da se drže psi, a prva žena mog tate je imala psa. Međutim, jedan dan, taj čovek koji je držao tu zgradu je morao da ide da pokupi nešto u apartmanu gde je živela bivša žena mog tate. I naravno, ona je imala psa. I ona je preko terase ostavila psa gde su živeli moja mama i moj tata. Tata je radio i moja mama je bila sama u apartmanu - ispričala je ona.

Dodala je da se njena majka inače plaši pasa, ali kada je videla ovog psa na terasi prepoznala je da je to pas ove žene.

- Posle sat i nešto vremena, neko je kucao na vrata gde je živela moja mama. I pogledajte koje je bilo. Bivša žena mog tate koja je otišla da se izvinjava prvo i da pokupi psa. Naravno, moja mama je bila u šoku jer se one nisu znale. I ona samo kucala vrata i rekla kao: "Ćao, ja sam. Izvini što sam ostavila psa ovde je došao ovaj čovek. Nisam mogla." Moja mama kao: "Naravno, naravno, nije problem. Da li hoćeš da dođeš da piješ kafu?" Onda su popile kafu i bukvalno moja mama kaže da taj moment koje je toliko ona mislila, nije da se plašila, ali mnogo je mislila o tome kako će da bude. Postale su kao dve drugarice koje se znaju ceo život. Posle toga su se još družili. Išle su jedna kod druge i pile kafu, družile su se. Upoznala je moju drugu sestru koju nije upoznala do tad. Družili su se svi konstantno - podelila je Dženifer.

Kada se ona rodila i došla na svet, njeni roditelji su doneli odluku da prva supruga njenog tate bude kuma na krštenju.

- Ona je bila mnogo, mnogo, mnogo srećna. Moram da vam kažem da dan-danas ona je osoba koja je mnogo posebna za mene. Ona je bila u Beogradu na mojoj svadbi. Bila je na prvom rođendanu mog deteta, na mom poslednjem ispitu.. Znači, ona je toliko bitna i ja uopšte kad mislim na nju ne osećam uopšte kao ja ona je bivša žena mog tata. Ne, ona je samo moja kuma. Htela sam ovo da podelim jer je mnogo pozitivna priča - dodala je ona.

Bonus video:

00:45

Srpska snajka iz Austrije udala se u narodnoj nošnji

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.