Albanci provocirali Srbe na Jazu, pevali o Kosovu, a onda... Usledio je brutalan odgovor, orila se plaža! (VIDEO)
Albanci provociraju Srbe na plaži u Crnoj Gori, Foto: Printscreen/ Instagram/ mojbeograd_vesti

POKUPILI PRNJE I NESTALI U SEKUNDI

Albanci provocirali Srbe na Jazu, pevali o Kosovu, a onda... Usledio je brutalan odgovor, orila se plaža! (VIDEO)

Mnogi Srbi, koji su se tamo našli na letovanju, su ovo doživeli kao provokaciju i rešili su da uzvrate udarac, a to su uspeli u samo jednom potezu

Objavljeno:

Na popularnoj plaži Jaz u Crnoj Gori jedna Albanaca zapevala je danas pesmu o Kosovu. Oni su sa sobom nosili peškire sa crnim orlom i navijačke šalove sa natpisom "Albania".

Mnogi Srbi, koji su se tamo našli na letovanju, su ovo doživeli kao provokaciju i rešili su da uzvrate udarac, a to su uspeli u samo jednom potezu.

Naime, plažom se prolomila pesma "Pevaj Srbijo", peškiri sa srpskom zastavom viorili su se na suncobranima, a Albanci su ubrzo pokupili svoje stvari i otišli.

- Albanci provocirali ljude, oni zapevali pesme o Kosovu, ubrzo napustili plažu. Pored peškira za crnim orlom , nosili su navijačke šalove sa natpisima "Albania". Građani koji su se našli na plažu i smatrali se provociranim, zapevali su pesmu "Pevaj Srbijo" - piše u opisu video snimka koji je objavljen na društvenim mrežama.

Bonus video:

10:09

AMERIKANCI OBEĆALI OVK-u NEZAVISNO KOSOVO! Stručnjaci tvrde: Albanci ne žele pregovore sa Srbijom dok SAD ne ispuni obećanje

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.